Casa lui Liviu Vârciu a fost devastată. Iată prima reacție a prezentatorului. Exclusiv

Casa lui Liviu Vârciu a fost devastată. Iată prima reacție a prezentatorului. Exclusiv
Cu puțin timp în urmă, Liviu Vârciu a postat un video în care le-a arătat fanilor săi în cel hal arată locuința în care a băgat foarte mulți bani. E greu de crezut...

În familia lui Liviu Vârciu a intrat o frumusețe de cățelușă, Arya, care i-a schimbat viața, dar și… casa. Cum arată acum livingul simpaticului prezentator.

E frumoasă foc, dar ce lasă în urmă, e greu de exprimat în cuvinte. Blănoasa lui Liviu Vârciu face ce vrea în casă, iar artistul se bucură de ea ca un copil. Doar că atunci când a văzut ce a ros, dar și ce surprize i-a lăsat pe jos, chiar și Liviu a rămas fără cuvinte.

Dar când Arya a început să-l iubească, prezentatorul a uitat de tot, fericit că are lângă el un suflet care știe că nu-l va trăda niciodată. Probabil că nu la fel de bine se va simți partenera lui Liviu, când va vedea ce face câinele familiei. Sau poate că cel care va face lună în casă va fi chiar stăpânul.

„N-ai apucat să-l mănânci tot?”

„Tam, tanam… ce să zic? Fericire mare să ai cățel în casă. Nebunie. Da, iubire, da… Da, tati, da… N-ai apucat să-l mănânci tot? Super! Mamă, ce tare!”, au fost cuvintele lui Vârciu când a constatat ce s-a întâmplat în livingul casei.

Ares i-a distrus curtea și ceasurile

Liviu mai are și un superb Cane Corso, care anul trecut i-a distrus curtea și ceasurile. Norocul lui a fost instructorul canin Mihai Nae care i-a rezolvat problemele, iar Ares poate obține acum și titluri de campion.

„Acum aproape 2 ani l-am cunoscut pe Liviu Vârciu care m-a contactat la îndemnul lui Pepe.

Era supărat pe Ares pentru că nu îl ascultă deloc. Ares este un nebun de Cane Corso dar și un exemplar superb, care i-a distrus curtea, a reușit să îi distrugă și vreo două ceasuri. Plimbările erau aventuri reale demne de a face o comedie de succes. Se dădeau lupte, se mușcau unul pe celălalt.

Pepe îmi este unul dintre prietenii de suflet care mi-a spus că o să mă distrez tare cu cei doi. Totuși nu am crezut că va fi așa. E greu de explicat cât de amuzante erau telefoanele de disperare ale lui Liviu când îl supără superbitatea de cățel”, a declarat celebrul dresor de câini.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre