Simona Ionescu / Redactor Șef

Casele somptuoase ale lui Salman Khan. Iubitul Iuliei Vântur trăiește viața ca un rege

Casele somptuoase ale lui Salman Khan. Iubitul Iuliei Vântur trăiește viața ca un rege
Casele somptuoase ale lui Salman Khan le face invidioase pe marile vedete ale lumii. Iubitul Iuliei Vântur nu s-a uitat la bani.

În Mumbai și în Dubai, casele celebrului Salman Khan sunt de-a dreptul spectaculoase. Iubitul Iuliei Vântur trăiește pe picior mare.

Salman Khan locuiește împreună cu familia sa în Galaxy Apartment din Mumbai

Unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Bollywood, Salman Khan, cu multe filme de succes la activ și multe distincții în ultimele trei decenii, conduce o casă de producție, este gazda unor reality-show-uri și are propria linie vestimentară. Și are și case spectaculoase. Salman Khan locuiește alături de familia sa în Galaxy Apartment din Mumbai, dar a investit masiv în numeroase proprietăți de lux în Mumbai și în împrejurimi, precum și în străinătate. De la o fermă masivă pe un teren de 150 de acri în Panvel până la o casă somptuoasă în Dubai.

Apartament triplex în Bandra

Situat într-unul dintre cele mai luxoase cartiere din Mumbai, Bandra, apartamentul triplex de lux al lui Salman Khan din Mumbai a devenit un loc turistic popular în orașul maxim datorită popularității actorului. Actorul în vârstă de 57 de ani, care locuiește în casa spațioasă împreună cu familia sa.

O fermă superbă în Panvel

Salman Khan trăiește viața ca un rege

Aflată în mijlocul naturii, ferma lui Salman Khan din Panvel nu este nimic mai puțin decât un conac de lux dotat cu facilități moderne, cum ar fi o piscină masivă în aer liber, o sală de sport bine echipată și multe altele. Întinzându-se pe 150 de acri de teren, ferma (Arpita Farms) are trei bungalouri în interiorul proprietății, care servesc drept un loc de evadare perfect pentru Khan și familia sa.

Un bungalou cu vedere la mare în Gorai

O altă bijuterie din uriașul portofoliu imobiliar al lui Salman Khan este bungalow-ul său din Gorai, cu vedere la mare. Potrivit unui raport al Times of India, Khan a cumpărat casa pentru ceea de-a 51-a aniversare. De asemenea, raportul a mai precizat că somptuosul bungalow este dotat cu o piscină, un mic teatru și o sală de sport.

O casă somptuoasă în Dubai

Pe lângă minunatele sale case de vacanță scumpe și un apartamentul triplex, Salman Khan deține și o casă într-unul dintre cele mai înalte turnuri din Dubai, The Address Downtown, potrivit unui raport al Times of India.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre