Simona Ionescu / Redactor Șef

Casnicia lui Teo Trandafir, pe primul loc în topul infidelității. Soțul umbla cu alta încă de la începutul mariajului

Casnicia lui Teo Trandafir, pe primul loc în topul infidelității. Soțul umbla cu alta încă de la începutul mariajului
Dacă s-ar face un top al infidelităților prin care trec vedetele de showbiz, aceasta ar ocupa un loc fruntaș. Ceea ce i s-a întâmplat, la maturitate, întrece orice așteptare. A avut parte de luni teribile, imediat după nuntă.

Teo Trandafir este una din cele mai iubite vedete din showbizul românesc. Cariera ei a crescut de la un an la altul și oamenii au fost mereu curioși să îi cunoască și viața intimă. Vedetă de showbiz  ar putea sta în topul infidelității, dacă s-ar face unul.  Și-a dat seama că soțul umbla cu alta și că era înșelată încă de la începutul mariajului lor.

Invitată în podcastul moderat de Ilinca Vandici, Teo Trandafir (55 de ani) a vorbit despre viața ei intimă. Fosta prezentatoare TV a fost căsătorită de două ori. Ambele căsătorii s-au încheiat din cauza infidelității bărbaților care i-au promis iubire până la moarte. Deschisă cum o știți,  Teo Trandafir nu a avut emoții să vorbească despre  eșecul din viața sa amoroasă.

Pilotul Alexandru Trandafir a fost primul soț al vedetei de televiziune. Cei doi au divorțat după șase ani

Teo Trandafir s-a căsătorită pentru prima dată cu pilotul Alexandru Trandafir în anul 1990. După 6 ani petrecuți împreună, cei doi au decis să divorțeze. Vedeta i-a păstrat numele.

În anul 2012 spera că și-a găsit jumătatea. Fosta prezentatoare TV s-a căsătorit cu jucătorul de rugby Iosef Constantin, însă mariajul lor a durat incredibil de puțin. Mult mai puțin decât și-ar fi imaginat.

Soțul lui Teo Trandafir umbla cu alta încă de la începutul mariajului

Vedeta spune că a ajutat-o intuiția și, chiar dacă i-a fost teribil de greu atunci, e mulțumită că a avut acela al șaselea simț. Primele semne că ceva nu era în regulă au apărut imediat după căsătorie. Vedeta a povestit că soțul ei petrecea mult timp vorbind la telefon, apoi a început să lipsească de acasă cu zilele. În final, chiar bărbatul i-a cerut divorțul, recunoscând că era îndrăgostit de altă femeie.

Teo trandafir s-a căsătorit a doua oară, cu un rugbist, dar a divorțat după șase luni (Sursa foto: arhivă personală)

Dar Teo Trandafir văzuse deja semnele: „Era cumva așa… mai cu capsa pusă, parcă vorbea mult la telefon, nu în casă”.  Apoi i-a spus chiar el, după ce lipsise de acasă trei zile, fără să își anunțe în prealabil soția că pleacă.

Ea nici măcar nu l-a întrebat unde a fost, iar el i-a spus totul și i-a cerut să se despartă. Divorțul a avut loc șa șase luni după căsătorie. Poate vă întrebați, uman, cum treci peste un astfel episod. „Am învățat să uit complet. De iertat n-am încercat. După ce l-am uitat, mai scot mortul? S-a închis. Pe mine nu mă iert”, a spus Teo Trandafir, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Sursa foto: Pixabay, arhivă personală

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre