Simona Ionescu / Redactor Șef

Vestea momentului: Teo Trandafir revine pe sticlă! A semnat pentru o nouă emisiune

Vestea momentului: Teo Trandafir revine pe sticlă! A semnat pentru o nouă emisiune
Teo Trandafir le aduce o mare bucurie în suflet fanilor săi. Îndrăgita vedetă va face echipă cu Ilinca Vandici în show-ul care va începe în curând la Kanal D2.

„Follow us!” este numele emisiunii pe care fanii lui Teo Trandafir și a Ilincăi Vandici îl așteaptă cu inima deschisă. Cele două vedete iubite vor face o echipă de zile mari.

Emisiune live, presărată cu spontaneitate și umor

Emsiunea „Follow us!” va începe în curând pe postul de televiziune Kanal D2 și va aduce în fața publicului informații actuale, de interes general din showbizz-ul autohton dar și internațional. Precum și dezbateri despre subiectele zilei. Și dezvăluiri în premieră din culisele celor mai iubite emisiuni de la Kanal D și Kanal D2. Este vorba de o emisiune live, fresh, așa cum sunt și cele două prezentatoare și presărată, bineînțeles, cu mult umor. Cele două amfitrioane vor avea și invitați care sunt relevanți pentru telespectatorii români.

Ilinca și Teo, amfitrioanele noului show de la Kanal D2!

„Punem deja țara la cale”

„Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, râdem mult împreună. Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la <Follow us>!”, a mărturisit Teo Trandafir potrivit unui comunicat de presă.

„Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni”

La rândul său, Ilinca Vandica a declarat că numără orele până când va fi din nou în fața telespectatorilor alături de Teo Trandafir și le va aduce zâmbetul pe față. „Sunt nerăbdătoare și fericită să mă aflu din nou în fața telespectatorilor, de această dată la <Follow us!”. Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia aștept să despic firul în patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat și un profesionist desăvârșit al micului ecran! Vă aștept și pe voi să ne fiți alături! <Follow us!>, la Kanal D2!”, a adăugat Ilinca Vandici.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre