Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilinca Vandici se ține tare, dar problemele au copleșit-o. S-a lăsat cu amenințări și înjurături

Ilinca Vandici se ține tare, dar problemele au copleșit-o. S-a lăsat cu amenințări și înjurături
Ilinca Vandici n-a avut noroc în dragoste. A sperat că Andrei Neacșu este bărbatul alături de care va îmbătrâni, dar situația s-a schimbat radical.

Cu câteva zile în urmă, Ilinca Vandici a recunoscut că s-a despărțit de soțul ei, care a plecat de acasă. Alte detalii au ieșit acum la iveală.

După șapte ani de iubire, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate, dar până în acest moment nici unul dintre ei nu a cerut divorțul. „Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri , fericire și lupte care ne vor testa rezistența si integritatea dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au ales să meargă pe drumuri separate

„În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste”

Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie. Însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie”, a transmis Ilinca Vandici recent.

Ilinca Vandici încearcă să se țină tare în fața greutăților

„Acea fată cică a amenințat-o, a înjurat-o și a făcut-o în toate felurile pe Ilinca”

Sursele spun că acesta și-ar fi găsit deja o nouă iubită, care ar fi amenințat-o pe Ilinca, în speranța că-i va acorda cât mai repede divorțul. „Prietena nouă a lui Andrei ar fi sunat-o pe Ilinca și ar fi amenințat-o că o face de râs prin presă dacă nu îi acordă lui Andrei divorțul și trebuie să înțeleagă că el a lăsat-o de ceva vreme. Am înțeles că sunt vreo doi ani de când este împreună cu ea, de când tot se tatonează. Acea fată cică a amenințat-o, a înjurat-o și a făcut-o în toate felurile pe Ilinca.

Ilinca Vandici a fost înșelată?

Cei din jurul ei, toți știau că Ilinca, de vreun an de zile, stă despărțită de soțul ei. Adică fac doar așa activități de ochii lumii împreună, dar ei de aproape un an de zile nu mai au treabă de nicio culoare”, au declarat surse pentru Click. Andrei Neașcu este la a doua căsătorie. El a mai avut un mariaj cu fostul deputat PSD, Alexandra Corina Bogaciu, dar s-au despărțit după doar trei luni. Sursele spun că motivul ar fi fost tot infidelitatea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre