Simona Ionescu / Redactor Șef

Probleme în căsnicia Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf. Ar putea fi finalul

Probleme în căsnicia Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf. Ar putea fi finalul
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu 7 ani, iar la momentul respectiv, actrița spunea despre soțul ei că a învățat-o ce este dragostea. Între timp s-au certat și s-au împăcat și păreau mai îndrăgostiți ca oricând.

Dar, mai nou, se pare că sunt din nou probleme în paradisul Oanei Zăvoranu și al lui Alex Ashraf. La cum se prezintă lucrurile, acesta putea fi finalul. „Alex m-a învăţat ce înseamnă dragostea adevărată. Este singurul bărbat care m-a făcut să înţeleg cu ce se mănâncă dragostea”, spunea Oana Zăvoranu la începutul relației cu soțul ei. În 2021 au mai apărut primele speculații despre un posibil divorț. Însă vedeta a contracarat și a spus rapid că este mai fericită ca niciodată alături de soțul ei iubit.

În trecut, până la căsătorie, cei doi au avut mai multe episoade tensionate. De exemplu, Oana i-a spus lui Alex să plece din casă, el a plecat plângând. Apoi s-au revăzut în platoul unei emisiuni, unde a urmat un episod cuplit: el, în genunchi, plângând, amenința că se sinucide, iar ea îi spunea la microfon că nu mai are nicio șansă la o relație cu împreună. Dacă nu mai devreme, măcar atunci, pentru toată lumea a fost clar că între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf existau probleme în ciuda aparențelor de care cei doi au ținut cu dinții.

Împăcare pe social media

Ulterior, s-au împăcat. Oana i-a iertat lui Alex conversațiile online cu o domnișoară. Și a umplut Instagramul cu postări în care ridica în slăvi iubirea lor. Între timp, iertat și iubit, Alex Ashraf și-a făcut cont de TikTok, unde a început să adauge conținut.

Așa arătau postările Oanei Zăvoranu după împăcarea cu Alex: cu tag și inimioare

Iar printre postări, strecura și declarații de dragoste la adresa focoasei sale soții. În mai, când a fost întrebat dacă are probleme în căsnicie, a refuzat să răspundă. Oana, la fel, a început și ea cu live-uri pe aceeași rețea de socializare, în care repeta deseori cât de mult își iubește soțul.

Probleme în paradisul Oanei Zăvoranu și al lui Ashraf

Dar, surpriză! Oana Zăvoranu a încetat cu aparițiile live, iar Alex Ashraf și-a șters conturile de socializare. Acum cinci săptămâni, Oana distribuia pe contul ei de Instagram o fotografie cu ei doi zâmbind îmbrățișați. Alături a scris un mesaj care devoalează că au fost probleme în paradis: „US ❤️💫👑🙏….noi doi cu ajutorul Domnului am trecut și vom trece toate obstacolele vieții…pentru că suntem suflete pereche și asa a decis EL 🤗”.

Una din ultimele fotografii împreună cu cei doi. Între timp, Alex și-a șters conturile

În urmă cu două săptămâni a mai postat o fotografie cu ei împreună, alături de un text lung, din care extragem doar începutul: „Noi Doi ❤️🙏❤️ Când dragostea este adevărată nu există nimic să o poată învinge! Ea mută munții din loc, vindecă orice boală și face să treacă orice suferință 🤗 (…)”. Dar un ochi vigilent vede că Alex nu are etichetă (n. tag) nici în fotografii, nici în postări, iar explicația e simplă: bărbatul și-a șters conturile de pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre