Simona Ionescu / Redactor Șef

Câștigătorii emisiunii „Mireasa” de anul trecut au primit cel mai frumos dar de Crăciun. Fanii lui Petrică și Ela le-au împărtășit bucuria imensă

Câștigătorii emisiunii „Mireasa” de anul trecut au primit cel mai frumos dar de Crăciun. Fanii lui Petrică și Ela le-au împărtășit bucuria imensă
Petrică și Ela au fost în topul telespectatorilor emisiunii "Mireasa" de anul trecut și au rămas și acum în sufletul lor. Serioși și îndrăgostiți parcă mai mult ca la început, cei doi au dat vestea cea mare: vor deveni părinți. Este cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut primi de sărbători.

Au format unul dintre cele mai apreciate cupluri și pentru că au dovedit că au venit la emisiunea „Mireasa” pentru a-și găsi jumătatea, au fost desemnați și marii câștigători. Cu puțin timp în urmă, cei doi le-au spus fanilor cu care permanent țin legătura că urmează să devină părinți. Frumoasa brunetă a îmbrăcat o rochiță roșie care-i scotea burtica în evidență și a postat un mesaj pe contul de socializare.

„Dumnezeu ne-a răsplătit cu cea mai mare binecuvântare de pe Pământ”

„Acum un an ne-am jurat iubire eternă și doar visam la ceea ce am reușit să realizăm împreună. Dumnezeu ne-a răsplătit cu cea mai mare binecuvântare de pe Pământ, aceea de a fi părinți! Vă iubesc enorm, comorile mele!”, a scris Ela pe Instagram, în dreptul unor fotografii cu burtica de gravidă.

Și dacă în timpul emisiunii, soacra nu o vedea deloc cu ochi buni pe viitoarea noră, lucruril s-au îndreptat. Ela le-a spus urmăritorilor ei că mama-soacră o răsfață mereu, iar ea are grijă să nu-i iasă din cuvânt.

Mesajele de la susținători au curs pe bandă rulantă

La scurt timp de când au aflat marea veste, internauții au început să scrie mesaj, felicitându-i pentru viața frumoasă pe care o au. „Yuppie…Felicitări dragilor pentru cea mai mare binecuvântare primită de la Dumnezeu pe pământ! Este o veste minunată! Ela dragă, sarcină ușoară îți doresc! Vă pup pe toți!”, „Un copil este cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu, cel mai de preț dar pe care viața vi-l poate oferi. Felicitări și sarcină ușoară!”, au spus unii prieteni din online.

„Încă o dovadă că vă iubiți cu adevărat și că premiul a fost meritat, bravo copii”

„Wowww! Felicitări! Mă bucur enorm pentru voi! Să ai o sarcină ușoară și un bebe sănătos tun!”, „Încă o dovadă că vă iubiți cu adevărat și că premiul a fost meritat, bravo copii!!!”, „Felicitări! Este cea mai mare binecuvântare pentru o mamă să aibă în pântec rodul iubirii lor și fericire de nepătruns. Sarcina ușoară și să vă bucurați de fiecare clipă alături de bebe!”, au spus alți susținători.

„V-am susținut din prima secundă de când ați format cuplul, am râs și plâns”

„Felicitări! Sarcină ușoară! Să aveți parte de multe bucurii și împliniri împreună! V-am susținut din prima secundă de când ați format cuplul, am râs și plâns, am fost alături de voi cu sufletul până în finală, unde ați fost câștigători! Sunteți o familie minunată și acum cu adevărat completă!”, sunt doar câteva dintre mesajele susținătorilor, publicate în mediul online.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre