Simona Ionescu / Redactor Șef

Câștigătorul Chefi la cuțite, acuzații la adresa lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Ce le-a reproșat celebrilor bucătari

Câștigătorul Chefi la cuțite, acuzații la adresa lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Ce le-a reproșat celebrilor bucătari
După ce a primit o sumedenie de mesaje în care a fost făcut ipocrit, câștigătorul Chefi cu cuțite a transmis un mesaj în care le-a explicat totul internauților. I-a acuzat pe Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea.

Mihai Dragomir, proaspătul câștigător Chefi la cuțite le-a explicat internauților de ce s-a înscris la acest concurs, dacă a mai fost o dată, în urmă cu șase ani. Ce a putut să spună despre Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea.

Pe contul său de instagram, câștigătorul Chefi la cuțite, Mihai Dragomir a explicat cu subiect și predicat motivul pentru care s-a înscris la acest concurs pentru a doua oară. Bucătarul a mai venit odată când jurați erau Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, dar nu a fost atât de pregătit ca acum și a fost eliminat.

„Am fost dezamăgit de jurizare”

„Am primit foarte multe mesaje că sunt ipocrit, că atunci când m-am înscrie la concurs au fost foștii chefi. Da, așa era când m-am înscris erau ei, dar m-am înscris pentru mine. Eu am mai fost acolo acum șase ani, și am fost cumva dezamăgit de jurizare.

„Și din prisma asta nu-mi plac chefii”

@mihaidragomir381

Ca răspuns pentru @Minnie!!! Sper că acum ați înțeles !

♬ sunet original – Mihai Dragomir

Și atunci m-am uitat la emisiune și de multe ori deciziile mi s-au părut nedrepte. Și, din prisma asta nu-mi plac chefii. Dar eu m-am mai înscris la concurs pentru mine, ca să fac performanță, să-mi demonstrez mie că nu mai sunt unde eram acum șase ani, când am venit la concursul ăsta.

Cred că am făcut alegerea înțeleaptă, mie personal mi se par mai OK chefii din această ediție și, plus de asta, n-aveam cum să particip oricum la MasterChef, pentru că acesta este un concurs pentru bucătari amatori și eu deja profesez ca bucătar și asta nu ar fi fost corect”, au fost cuvintele lui Dragomir.

„Ești un nesuferit și arogant”

Mesajul acestuia nu a fost primit bine de internauți, care l-au pus imediat la colț. „Ești un nesuferit și un arogant”, „Chefii vechi, cei mai top”, „Păi și anul acesta s-a jurizat la fel”, „Ești minunat Mihai! Problema este că nu foștii chefi nu erau ok. Tu erai mult mai tânăr, iar jurizările au fost pe măsura capacităților tale de atunci. Șiii….nimeni nu-i egalează pe foștii chefi”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de români. Sunt însă și multe comentarii pozitive despre prestația lui Mihai și felicitări pentru premiul câștigat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre