Simona Ionescu / Redactor Șef

Câștigătorul Survivor își vinde casa. Motivul e unul foarte important

Câștigătorul Survivor își vinde casa. Motivul e unul foarte important
Are aproape un an de când și-a făcut casa la care a visat toată viața, dar acum vrea să o vândă. Care să fie motivul.

Zanni, cunoscut publicului din România pentru cât de determinat a fost la Survivor, competiție pe care a și câștigat-o, nu mai suportă să stea departe de București.

După ce și-a făcut cea mai frumoasă căsuță de care a mărturisit că e cel mai mândru, acum Zanni vrea să vândă locuința din Ilfov și să se mute la București. Artistul a postat un anunț pe contul său de socializare: Schimb casă verde full smart 5 camere, 3 băi, full mobilată premium, panouri fotovoltaice – cu apartament în București, sector 1-2-3”.

„Sunt la casa mea, sunt prea fericit, s-a întâmplat atât de repede”

La sfârșitul anului trecut, Zanni a povestit extrem de încântat că nu s-a gândit niciodată că el, un băiat crescut la casa de copii, va reuși să aibă o bucurie atât de mare.  „Sunt la casa mea! Sunt prea fericit, s-a întâmplat totul atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, darămite şi casă, şi maşină.

Vă mulţumesc vouă pentru că l-aţi iubit pe Zanni, exact aşa cum este el, cu rele şi mai ales cu rele. Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit. Să vedem cât va dura”, a spus solistul pe una dintre paginile sale de pe reţelele sociale.

Zanni își vinde casa

Zanni și Alex Velea nu-și mai vorbesc

Tânărul a fost lansat în muzică de Alex Velea, dar de o bună bucată de vreme cei doi nu vor să mai audă unul de celălalt. Zanni spune că a ieșit din Golden Boy, pentru că nu a simțit că s-a integrat 100%, iar unii colegi i-au pus bețe în roate. „Răspuns sincer: nu mai vorbim de ceva timp, nu ne mai scriem. El mi-a mai scris, m-a mai întrebat de sănătate din când în când.

„Nu mai sunt cu sufletul în Golden Boy Society și nu m-am simțit niciodată”

Nu suntem certați. Doar nu vorbim, pentru că nu vorbim. Sunteți conștienți că e un contract la mijloc. Nu mai sunt cu sufletul în Golden Boy Society și nu m-am simțit niciodată. Contractual, nu mai sunt de o lună. Cu sufletul, nu am fost niciodată acolo, lucru pe care l-au înțeles și ei. Asta am apreciat. Contractual, am făcut un act adițional. Nu mai avem de-a face”, a declarat Zannidache pe YouTube.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre