Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de frumoasă poate fi sora unei cunoscute cântărețe

Cât de frumoasă poate fi sora unei cunoscute cântărețe
Are o soră celebră dar și ea e ruptă din soare. Imaginile vorbesc de la sine. La cum arată, ar putea apărea pe coperțile marilor reviste de modă. Ce credeți, care din surori e mai frumoasă?

Suntem de acord că Lidia Buble, 27 de ani, e o cântăreață de succes, foarte talentată și o adevărată bombă sexy. Dar să o vedeți pe sora ei.

În timp ce Lidia Buble ține prima pagină a tabloidelor, mai nou în urma despărțirii de Răzvan Simion, după o relație de cinci ani, sora acesteia e o ”anonimă” cu aproape 47.000 de fani pe Instagram. Estera Buble este make-up artist de succes și, în timp ce sora ei mai mare încă trebuie să își caute fericirea, ea are o familie perfectă. Estera și soțul ei au doi copii absolut minunați. Cuplul trăiește în Austria.

Estera Buble

Așa cum se vede pe celebra rețea de socializare, pe durata izolării cauzate de pandemie, tânăra și-a umplut timpul făcând demostrații de machiaj de acasă. ”Dumnezeu ne-a binecuvântat cu așa multe lucruri, care nu, nu ni se cuvin pentru că suntem noi  “șmecheri” sau bogați sau oameni buni, nu… ci pentru că așa a vrut Dumnezeu să ne arate bunătatea Lui față de noi. Voi ce activități aveți în această perioadă?”, a scris Estera Buble, într-una din acele zile pe celebra rețea de socializare.

Surorile Buble s-au născut într-o familie cu 11 copii. ”Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt.

Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama” povestea Ldia Buble într-un interviu, în urmă cu patru ani.

Sursa foto: Instagram / Estera Buble

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre