Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de grav e accidentul suferit de Elena Băsescu. A ajuns în cărucior, la spital

Cât de grav e accidentul suferit de Elena Băsescu. A ajuns în cărucior, la spital
Cu doar câteva zile în urmă, Elena Băsescu a trecut printr-un moment foarte greu. A ajuns la spital după ce a căzut de pe cal.

Iubește caii din tot sufletul, dar o clipă de neatenție au făcut-o pe Elena Băsescu să aibă un accident. Bruneta a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, moștenitoarea fostului președinte al României ar fi alunecat din șa, s-a lovit foarte tare și a fost nevoită să meargă urgent la spital. De altfel, ea a ajuns la unitatea spitalicească îmbrăcată într-un trening și încălțată cu ciorapi și papuci.

Elena Băsescu a fost dusă la analize

În scaun cu rotile

Vedeta a ajuns la camera de gardă, apoi a fost pusă într-un scaun cu rotile și dusă, probabil pentru a i se face un RMN. Dacă la început EBA părea destul de speriată, după ce i s-au făcut mai multe investigații, avea o figură mai puțin speriată, ceea ce înseamnă că veștile nu au fost chiar atât de rele.

Elena Băsescu, la spital, după ce a suferit un accident

Traian Băsescu, mândru de fiica sa

Elena Băsescu l-a avut ca partener de viață pe Bogdan Ionescu, dar după un mariaj de patru ani, cei doi și-au spus adio. Din căsnicia cu acesta au venit pe lume doi copii, Sofia Anais şi Traian Jr. În 2018, ea a adus pe lume al treilea copil, pe Anastasia, venit pe lume din relația pe care a avut-o cu Cătălin Gheorghe, cunoscut ca și Tomată. Relațiile eșuate au făcut-o însă să devină mai puternică și să le demonstreze tuturor că poate face față problemelor vieții.

Nimic nu se compară cu dragostea tatălui

„Și nu plecați de la premisa că îi dă tata bani”

„Fiica mea este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii, îi creşti. Şi nu plecaţi de la premisa că îi dă tata bani. Nu. Are şi o mică firmă care are succes tot mai mare. Uite că are trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul. Ai condiţii să creşti trei copii. Văd că îi creşte destul de bine“, și-a lăudat copilul Traian Băsescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre