Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de surprinzător decurge divorțul lui Dinu Maxer. Ultimul mesaj al artistului e uimitor

Cât de surprinzător decurge divorțul lui Dinu Maxer. Ultimul mesaj al artistului e uimitor
18 ani au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, dar au sfârșit prin a-și spune adio. Totuși, Dinu Maxer și Deea încă mai colaborează din punct de vedere profesional.

Au format una dintre cele mai frumoase familii și nimeni nu s-a gândit vreodată că vor alege să meargă pe drumuri diferite, mai ales că au doi copii.

După ce au anunțat divorțul și au vorbit, cât s-a putut, despre motivul despărțirii, Dinu Maxer a transmis un public un mesaj neașteptat pentru foștii socri. Artistul se află acum în Franța, iar părinții Deei îi ajută și acum cu creșterea micuților, motiv pentru care cântărețul a simțit nevoia să le mai mulțumească odată.

„În Franța am venit la invitația prietenului meu, avem un proiect comun despre artă și tradițiile medievale, în care, evident, încercăm să valorificăm simbolul nostru național și pentru asta am creat deja un proiect muzical.(…)

„Nu singură, alături de părinții ei, cărora le mulțumesc”

Sunt singur venit aici, pe Coasta de Azur, avem tutelă comună asupra copiilor.Am întrebat-o (n.r. pe Deea) dacă se poate ocupa de el (n.r. de fiul lor), evident răspunsul a fost afirmativ, așadar nopțile astea a stat la ea. S-a mai dus și sus să se joace (n.r. în apartamentul unde locuiește cu tatăl lui), are acolo stația de jocuri, dar una peste alta Deea l-a supravegheat. Nu singură, alături de părinții ei, cărora le mulțumesc.”, a spus artistul, pentru emisiunea lui Cristi Brancu.

„Noi ne-am despărțit, dar nu ne-am certat”

Dinu Maxer și Deea au mers la notar ca doi oameni civilizați și i-au anunțat pe toți că s-au despărțit, dar nu s-au certat și vor continua să lucreze împreună.

Deea Maxer, dans oriental

„Noi ne-am despărțit, dar nu ne-am certat. Din punct de vedere artistic continuăm colaborarea, chiar avem vreo cinci evenimente în viitorul apropiat împreună. Și mai mult, este vorba despre show-urile noastre, prezentări de evenimente, celebrul show oriental al Deei.

Iar în legătură cu partea de marketing, evident, este una dintre realizările noastre, cum au vuit toate ziarele, în ultimul timp. Una dintre realizările noastre și ar fi păcat să punem stop unei astfel de activități, care a prins foarte bine și continuăm, după cum spuneam, acest lucru.”, s-a destăinuit Dinu Maxer.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre