Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât tupeu are preotul care a omorât o adolescentă! Cererea unui criminal

Cât tupeu are preotul care a omorât o adolescentă! Cererea unui criminal
A uitat de toate cele sfinte și a ucis chiar în Săptămâna Mare. El purta sutană. În loc să postească avea alte gânduri. Iar acum are mari pretenții.

Cât tupeu are preotul care a omorât o adolescentă! Preotul care a omorât minora cere nu mai puțin de 11 milioane de euro de la statul român. Laurențiu Aspru e încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad. El a fost condamnat definitiv în 2016.

Preotul Aspru a fost condamnat de Tribunalul Constanţa la 12 ani de detenţie, în toamna lui 2015. A făcut apel, dar nu a avut succes. Condamnarea a rămas definitivă.

Crimă comisă cu firul de la fierul de călcat

În  Săptămâna Mare din Postul Paștelui anului 2015 în loc de rugăciuni și post, preotul din Bistriţa Năsăud a „agățat” pe internet o tânără. El susține că aceasta i-a spus că are 20 de ani. Avea doar 15. S-au întâlnit în apartamentul închiriat de un unchi al fetei, pentru aceasta, în Mamaia și nu s-au înțeles asupra prețului.

Într-un „moment de nebunie” – după cum susține el – a omorât-o. Fostul preot le-a spus anchetatorilor că o găsise pe fată pe un site de matrimoniale, și că aceasta, pentru că nu s-au înțeles asupra tarifului pentru serviciile prestate, l-a amenințat că-l va reclama la Poliție pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră. În acel moment și-a pierdut cumpătul și a strangulat-o cu cablul de la fierul de călcat.

Cât tupeu are preotul care a omorât o adolescentă

Acum Laurențiu Aspru, fost preot, se plictisește după gratii și s-a gândit că poate face rost de bani pe când va ieși. Acesta a înaintat o plângere în care își spune toate nemulțumirile din detenție, și cere despăgubiri. El se plânge că la magazinul penitenciarului produsele ar fi foarte scumpe și, de cele mai multe ori, contrafăcute, ori de o calitate îndoielnică. Pentru acest neajuns preotul criminal cere despăgubiri de 1 milion de euro.

Aspru vrea, pentru toată perioada de detenție executată până în prezent, și alte despăgubiri în valoare de 10 milioane de euro. Motivul:  de la încarcerarea din 2016 și până în prezent, a stat în celulă cu mai mulți deținuți, toți fumători, că nu beneficiază de cel puțin 4 m de spațiu, că sunt ploșnițe și gândaci, dimensiunile și caracteristicile paturilor sunt neconforme, iluminarea artificială și ventilația sunt necorespunzătoare fiind umezeală, mucegai și mirosuri urâte.

Mai reclamă faptul că  nu există duș cu apă caldă în cameră și wc separat. Sau că temperatura din cameră este de 19 grade în sezonul rece. Bărbatul e nemulțumit și pentru că nu are parte de asistență medicală și că nu poate face sport zilnic (întrucât așa i-a recomandat medicul, scrie Replica.

Andreea Bănică, scandal monstru. Și-a ieșit din pepeni că i-au blocat mașina

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre