Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Botezatu despre Theodor Andrei de la Eurovision: „Și-a arătat niște burți mai mari ca ale mele pe scenă!”

Cătălin Botezatu despre Theodor Andrei de la Eurovision: „Și-a arătat niște burți mai mari ca ale mele pe scenă!”
Designerul Cătălin Botezatu a avut ocazia să vadă finala Eurovision din acest an chiar din culise. Botezatu a rămas oripilat de prestația lui Theodor Andrei la Eurovision, dar și de suma colosală care a fost cheltuită de delegația României.

Cătălin Botezatu a folosit cuvinte foarte urâte când a descris prestația echipei României, în frunte cu tânărul artist Andrei Theodor, pe scena de la Eurovision. „Groaznic. Chiar dacă nu mă pricep la muzică, nu pot să spun că nu mă pricep la grafică, la organizări de evenimente, la show-uri. România, nu știu din care cauză, s-a prezentat cel mai prost, jenant”, a declarat, extrem de incisiv, designerul Cătălin Botezatu.

Ce spune Cătălin Botezatu despre ținuta aleasă de Theodor Andrei  la Eurovision

Dacă lui Bote nu i-au plăcut deloc muzica și show-ul, nici la capitolul vestimentație nu a fost prea încântat. „E adevărat că este un trend acela cu pantaloni scurți și sacou, dar acele lucruri trebuie executate bine. Nu am înțeles nici dacă mă pici cu ceară, de ce domnul, interpretul în cauză, și-a desfăcut sacoul să-și arate niște burți mai mari decât ale mele. Nu am înțeles. Chiar trebuie să-mi explice cineva”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru Ego.

Botezatu, șocat de suma cheltuită de România la Eurovision

Botezatu, șocat de suma cheltuită de România la Eurovision, în condițiile în care artistul nostru nu a reușit nici măcar să treacă de semifinale. Theodor Andrei nu a obținut nici măcar un punct în semifinalele Eurovision.

„Am înțeles că s-au cheltuit 400.000 de euro. A fost o sumă colosală. Doamne ce aș fi făcut cu un sfert din ei. Nu au alocat o sumă mică pentru niște stiliști, pentru niște oameni care să facă o grafică, pentru 4-5 băieți care să facă balet. Pentru că aveau”, a mai declarat Cătălin Botezatu. Cu toate acestea, Bote a mai spus că, deși are o sumedenie de idei și ar putea face lucruri din punct de vedere al show-ului, nu este tentat să ajute România anul viitor.

Toată lumea a criticat prestația lui Theodor Andrei la Eurovision

Cătălin Botezatu nu este singurul care a dat de pământ cu delegația României la Eurovision. În urma voturilor exprimate, piesa României a fost considerată cea mai slabă, terminând pe locul 36, ultimul, de altfel din clasament. Ea a fost aspru criticată, spunându-se vorbe grele. Unul din jurații de la Eurovision a pus exemplar punctul pe i: „Un show de striptease cu un tip îmbrăcat în Beetlejuice. Apoi mai sunt… cele două doamne care arată a dansatoare de striptease. Cei doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Doar merg pe scenă. Total fără sens”.

Trebuie spus că, una dintre cele două dansatoare care au făcut parte din show-ul de la selecția națională este iubita lui Theodor Andrei, studentă la UNATC.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre