Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Scărlătescu, prima apariție oficială alături de iubită. „Eu fac cina, ea micul dejun…”

Cătălin Scărlătescu, prima apariție oficială alături de iubită. „Eu fac cina, ea micul dejun…”
Ediția din a doua zi de Paște a emisiunii Prețul cel bun a fost foarte apreciată de telespectatori. Vedetele invitate au fost la înălțime.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au avut invitați de seamă la emisiunea Prețul cel bun. Iată cine le-a fost alături.

Cătălin Scărlătescu, prima apariție oficială alături de iubită. „Eu fac cina, ea micul dejun…”

Ediția de marți a emisiunii „Prețul cel bun” a fost una cu totul și cu totul specială. Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, Maria Speranța și Cătălin Rizea au venit în platoul emisiunii și s-au duelat pentru o cauză nobilă. Toată lumea a fost cu ochii pe simpaticul chef și iubita lui, care au vorbit pentru prima dată public despre relația pe care o au, bifând și prima apariția oficială. În plus, actrița a reușit și performanța de a câștiga concursul, iar totul a fost donat unei familii modeste.

„Totul începe cu o sticlă de vin…”

Tot timpul juratul de la „Chefi la cuțite” a fost extrem de discret când a venit vorba de viața sa personală. „Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă.

Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre. La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a spus el în trecut, pentru Antena Stars.

De data asta acesta, extrem de fericit, a dat câteva indicii despre ce se întâmplă în relația lor. „Am și eu o vârstă, la 25 de ani m-am oprit. Da, gătesc pentru ea. Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru este câștigătoarea emisiunii „iUmor” în 2017. Extrem de talentată, ea a colaborat și cu Mihai Bendeac în mai multe proiecte.

Sursă foto: antena1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre