Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Scărlătescu s-a întrecut pe sine de ziua iubitei. Pentru nici o femeie nu a făcut așa ceva

Cătălin Scărlătescu s-a întrecut pe sine de ziua iubitei. Pentru nici o femeie nu a făcut așa ceva
De când a plecat de la ”Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu pare mai liniștit și parcă mai îndrăgostit ca niciodată. Iar de ziua iubitei sale, a făcut un gest care demonstrează că ea e aleasa.

Doina Teodoru și-a serbat ziua de naștere, iar pentru iubita sa frumoasă, cheful Cătălin Scărlătescu n-a făcut rabat de la nimic. Iată ce surprize i-a pregătit actriței celebrul bucătar.

Cătălin Scărlătescu este bărbatul pe care multe femei și l-ar dori alături, dar doar una a reușit să-i fure inima. Doina Teodoru a împlinit recent 34 de primăveri, iar bucătarul a vrut să aibă o zi de naștere pe care să nu o uite niciodată. Și i-a reușit pe deplin. Bucătarul a început prin a publica o imagine cu cei doi, alături de urarea „La mulți ani”. Fanii au fost bucuroși să-l vadă pe Scărlă ținând în mână un trandafir roșu, alături de Doina, care purta o cămașă verde-neon, care-i venea perfect.

Doina Teodoru și Scărlătescu, vacanță de vis în Santorini. Sursă foto: instagram

Vacanță de vis în Santorini

Surprizele nu s-au oprit aici, pentru că cei doi au plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia.  „Salut, Santorini”, a fost mesajul lui Cătălin Scălătescu, în alfabetul limbii elene. Cheful i-a anunțat totodată pe fani că „următoarea oprire” va fi la Roma. Vedetele au împlinit în această vară doi ani de relație ca-n povești.

Cum a fost cucerit bucătarul

Deși între ei este o diferență de 17 ani, bucătarul și actrița se înțeleg de minune și toată lumea așteptă ca Scărlătescu să o ducă în fața altarului cât mai repede. „Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat. Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televiziunea unde e și mai frumos”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, anul trecut, la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre