Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălina Ponor i-a făcut cadou un obiect intim fostei soții a logodnicului ei. Situație stranie în lumea mondenă

Cătălina Ponor i-a făcut cadou un obiect intim fostei soții a logodnicului ei. Situație stranie în lumea mondenă
Fosta gimnastă Cătălina Ponor se pregătește de cel mai important moment din viața sa. Va îmbrăca rochia de mireasă.

Luna aceasta este una extrem de importantă pentru Cătălina Ponor. Intră în rândul femeilor măritate.

Cătălina Ponor numără zilele până la nuntă. Au fost depuse și actele la primărie

Cătălina Ponor se mărită și e pe ultima sută de metri cu pregătirile. Sportiva va spune da în această lună iubitului ei, Bogdan Jianu, cu care este împreună din 2018. Potrivit surselor, cei doi au depus actele la Primăria Constanța și așteaptă cu nerăbdare să devină soț și soție. Cei doi au vrut să facă pasul cel mare și în trecut, însă au fost obligați să amâne totul din cauza pandemiei de coronavirus.

Bogdan este fostul soț al Juliei Chelaru

Bogdan Jianu a făcut un cuplu frumos timp de 17 ani cu cântăreața Julia Chelaru, dar cei doi au hotărât să pună căsniciei în mod cât mai civilizat posibil. Când a aflat că acesta are o relație cu Cătălina, cu care era prietenă, Julia n-a fost surprinsă, ci a făcut un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni: i-a invitat la o cafea.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a povestit Julia în emisiunea lui Cătălin Măruță.

A primit inelul în 2020

Cu doi ani în urmă, Cătălina Ponor a fost cerută în căsătorie și a primit și inelul de logodnă, pe care l-a arătat prietenilor de pe rețelele de socializare. ”Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus „DA” bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a fost mesajul sportivei.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre