Simona Ionescu / Redactor Șef

Catherine Zeta Jones își trăiește a doua tinerețe. Michael Douglas petrece cu pensionarii de 80 de ani

Catherine Zeta Jones își trăiește a doua tinerețe. Michael Douglas petrece cu pensionarii de 80 de ani
După ce a petrecut vara în Irlanda, unde a filmat pentru sezonul doi al serialului Wednesday, Catherine Zeta Jones a zburat în frumosul Napoli, de unde a postat o imagine care i-a încântat pe fani. Michael Douglas însă e plecat pe alte meleaguri și petrecere cu pensionarii.

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones par să nu mai fie la fel de uniți ca altădată. Se crede că actorul nu și-a însoțit soția la Napoli, în ultimul timp acesta călătorind în Europa pentru a participa la diferite evenimente.

„Napoli… astăzi. Pot să împrumut bicicleta ta”

Catherine Zeta Jones se distrează în Napoli

Frumoasa Catherine Zeta Jones a postat zilele trecute pe instagram o imagine superbă din Italia. Vedeta, îmbrăcată în negru se afla într-o piață din Napoli, lângă o superbă motocicletă a glumit, întrebând: „Napoli… astăzi. Pot să împrumut bicicleta ta!”.

Michael Douglas a petrecut în Spania alături de persoane de vârsta lui

Michael a petrecut multă vreme în Spania, cu persoane apropiate de vârsta lui, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Actorul a fost chiar și la o aniversare, alături de vârstnici care împlinesc 80 de ani.

Mai mult, Michael s-a fotografiat chiar și cu regina Spaniei, Letizia. Pe de altă parte însă, în  august Michael și Catherine și-au dezvăluit câteva dintre planurile pentru viitor.

„Mi se pare potrivit să vindem”

Michael și Catherine vor să vândă casa din Irvington

Cuplul vrea să vândă casa din Irvington, comitatul Westchester, chiar lângă New York, pentru a-și putea împărți timpul între Bermude și Europa. Mai exact, au planuri să petreacă jumătate de an în Spania. Proprietatea este listată în prezent pentru 12 milioane de dolari și este plină de amintiri.

„Când am cumpărat casa noastră din Irvington, am știut că familia noastră va petrece multe momente fericite aici, și așa a fost! Acum că fiul și fiica noastră au părăsit cuibul, mi se pare momentul potrivit să vindem”, a mărturisit actrița pentru Wall Street Journal.

„Plănuiesc să rămân aici șase sau șapte luni pe an, dar nu înseamnă că m-am retras”

Michael Douglas, adulat de mulțime

În luna iulie, la Festivalul de Film Atlantida Mallorca, Michael Douglas a mărturisit, la rândul său, că intenționează să stea cât mai mult timp în Spania.

 „Este o onoare să primesc acest premiu în Mallorca, unde vin de 35 de ani și unde mă bucur de timpul meu ca nicăieri altundeva. Vorbesc groaznic spaniola, dar iubesc acest loc din ce în ce mai mult. Acum plănuiesc să rămân aici timp de șase sau șapte luni pe an, deși asta nu înseamnă că m-am retras”, a precizat vedeta.

Catherine Zeta Jones, fotografie de colecție cu familia sa

Catherine Zeta Jones, fotografie de colecție

Cu puțin timp în urmă, Catherine și-a serbat tatăl și și-a încântat fanii cu două fotografii de colecție. În prima apar părinții săi, iar în cea de-a doua actrița este împreună cu tatăl său. De asemenea, ea a scris și un mesaj emoționant pentru părintele său: „La mulți ani, tată, te iubesc din toată inima”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri