Simona Ionescu / Redactor Șef

Michael Douglas are probleme în familie. S-a ajuns la dosare în instanță

Michael Douglas are probleme în familie. S-a ajuns la dosare în instanță
Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones se confruntă cu o serie de probleme în familie. Perioada complicată prin care trec pare să nu se sfârșească prea curând, căci s-a ajuns inclusiv la solicitări în instanță pentru clarificarea întregii situații.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones trăiesc o perioadă complicată în viața lor ca familie. Cuplul are doi copii, pe Carys, în vârstă de 20 de ani și pe Dylan, care are 23 de ani. Parte din familia lor face și Cameron Douglas, fiul actorului din prima sa căsătorie, cu Diandra Luker. 

Cameron are 45 de ani, însă viața până în acest moment nu a fost ușoară pentru el. La rândul său actor, Cameron activează în industria cinematografică încă din anii ’90, însă nu a atins niciodată celebritatea tatălui său. Fiul cel mare al lui Michael Douglas a făcut și șapte ani de închisoare din cauza unor infracțiuni legate de droguri. 

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones nu l-au abandonat niciodată pe Cameron 

Cu toate că nu este fiul ei de sânge, Zeta-Jones nu l-a abandonat niciodată pe Cameron, ba chiar l-a primit cu brațele deschise în familie. Chiar acesta declara la un moment dat cât de mult l-a ajutat mama sa vitregă în perioadele grele din viața sa. 

Cameron Douglas este fiul lui Michael Douglas cu Diandra Luker, prima sa soție

„Familia nu m-a părăsit niciodată, nici măcar pentru o secundă. Catherine a venit din Țara Galilor și a urcat până sus prin talent și determinare. Ea nu renunță niciodată la nimic și nu a renunțat nici la mine. Dragostea familiei mele m-a ajutat să trec peste cele mai negre zile”, mărturisea fiul cel mare al lui Douglas la un moment dat. 

Fiul lui Michael Douglas a vândut droguri în închisoare 

Cameron a fost arestat  în 2009, după ce poliția l-a găsit cu aproape jumătate de kilogram de metamfetamină într-un hotel din New York și l-a acuzat de intenție de distribuire. Pedeapsa inițială de cinci ani i-a fost extinsă după ce în 2011 a recunoscut că a introdus droguri în închisoare.

A fost eliberat în 2016 și a devenit tată de fată un an mai târziu. În 2020, iubita lui, Vivian Thibes, a adus pe lume și un băiețel. Iubirea însă nu a ținut, căci cei doi s-au despărțit și acum își dispută copiii la tribunal. 

Nepoții lui Michael Douglas, motiv ce ceartă între părinți

Cei doi nepoți ai lui Michael Douglas sunt acum motiv de ceartă între Cameron și fosta a parteneră. Potrivit unei publicații mondene de peste Ocean, Cameron a solicitat în instanță custodia comună a celor doi copii, Lua Izzy, de șase ani și Ryder Thibes, de trei ani. Acesta ar fi un răspuns la cererea depusă inițial de Vivian, care a cerut în schimb custodie unică. 

Michael Douglas alături de fiul său cel mare, Cameron
Sursa foto: Pinterest

Cu toate că cererea lui Vivian de custodie totală cuprindea și un program de vizite pentru Cameron, acesta nu a fost de acord, căci își dorește împărțirea responsabilităților celor mici între ambii părinți. 

Cameron Douglas vrea să facă parte din viața copiilor 

Conform documentelor depuse la Tribunal de către avocații lui Douglas, oricare dintre ei ar urma să-și vadă copiii chiar și când aceștia se află la celălalt părinte. Printre altele, își vor petrece sfârșitul de săptămână și vacanțele alternativ, dar fiecare părinte trebuie să-și de acordul pentru fiecare vacanță a copiilor în afara Californiei.

 

De asemenea, cei doi vor fi nevoiți să se consulte cu privire la alegerea școlilor copiilor, dar și în cazul unor decizii privind starea de sănătate. În urmă cu câteva luni, Cameron a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai lui, Ryde, de trei ani și Lua, de șase ani. 

„Cu siguranță nu le voi ascunde nimic. Ideea este să fiu într-o poziție în care mă simt bine și îi fac să se simtă bine. Toate acele lucruri sunt în trecut. Cel mult vor deveni niște povești de spus la un foc de tabără”, a mărturisit fiul lui Michael Douglas.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre