Simona Ionescu / Redactor Șef

Catinca Roman a luat o decizie șocantă în legătură cu România

Catinca Roman a luat o decizie șocantă în legătură cu România
Hotărârea radicală luată de Catinca Roman i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Sora Oanei Roman va pleca definitiv din România.

Tot mai multe vedete au decis să părăsească țara în care s-au născut. Printre acestea se numără și Catinca Roman, care a ales Spania, locul unde vrea să trăiască frumos și liniștit.

Catinca Roman a luat o decizie șocantă. Pleacă definitiv din România

Celebrul designer Catinca Roman i-a lăsat fără cuvinte pe români atunci când a făcut un anunț important. Va pleca definitiv din România. Aceasta vrea să se stabilească în Spania și a început deja demersurile. Catinca spune că nu se va răzgândi, iar în acest sens a vorbit cu un grup de prieteni care locuiesc acolo.

„Sunt pe calea de a mă reorienta profesional”

„A fost o discuție cu cineva în care mi-am exprimat dorința de a pleca la un moment dat din România. Am zis că nu mi-aș dori să îmbătrânesc aici, ci într-o țară puțin mai caldă. Probabil în doi-trei ani. Oricum asta nu este o hotărâre care se ia de pe o zi pe alta, e un lucru care trebuie pregătit. Mi-aș dori să mă mut în Spania, trebuie să învăț limba.

Sunt pe calea de a mă reorienta profesional și indiferent de ce o să se întâmple, eu îmi doresc acest lucru. Am mai trăit în altă țară. Am stat cam 5 ani în Franța, știu cum e acolo. M-am gândit că odată cu vârsta o să conteze și acest lucru, vremea.”, a declarat Catina Roman pentru Antena Stars.

„În România simt că se bate pasul pe loc”

Catinca a menționat că la decizia sa a cântărit și faptul că în România sistemul medical lasă de dorit și, în plus, simte că bate pasul pe loc. „Nu mai sunt la prima tinerețe, lucrurile trebuie gândite, trebuie să îmi pregătesc o reconvertire profesională. Nu știu dacă este o tristețe neapărat, este trist să văd ce se întâmplă la noi. Lucrurile nu mai evoluează.

Sistemul medical e așa cum e, odată cu vârsta încep să apară mici problema. E țara mea, o iubesc, de asta am stat aici. Dar simt că se bate pasul pe loc și îmi doresc ca cel puțin în ultima parte a vieții să stau liniștită și relaxată. Nu am discutat în amănunt, dar am fost cam de aceeași părere. Bine, Oana e încă tânără și mai are încă nervi.”, a mai spus Catinca Roman.

 

Geniul român care a făcut chipul lui Iisus din Rio de Janeiro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre