Simona Ionescu / Redactor Șef

Catinca Roman, planuri mari de viitor. Se apucă de școală

Catinca Roman, planuri mari de viitor. Se apucă de școală
Catinca Roman s-a liniștit după moartea mamei sale și a mărturisit că vrea să facă mai mult pentru ea. Are planuri mari de viitor și pentru că vrea să se reorienteze profesional, se apucă de școală.

După decesele părinților, care au zguduit-o, trecând printr-o grea depresie după ce tatăl său s-a stins, Catinca Roman s-a scuturat și a luat viața în piept. Iar acum a decis să se reorienteze profesional și se apucă din nou de școală.

„Reorientarea presupune o școală, știu că lumea se uită dubios”

„Nu o să spun tot planul meu, dar cu siguranță când voi mai avansa… M-am apucat de treabă, între timp mi-a și venit un mic proiecțel, o colaborare care are tangență tot cu meseria mea de bază. N-am mai făcut colaborări de mult timp, a venit tocmai acum când vreau să schimb multe și am acceptat. Intuitiv, voi face lucrurile în paralel.

Reorientarea presupune o școală, știu că lumea se uită dubios, pentru că în România dacă ai trecut de 40 de ani ești ca și mort, mai ales ca femeie. Eu nu cred în asta și îmi doresc să muncesc până nu mai pot. Nu vreau să ies la pensie, mi se pare că asta te ține conectat. Cu cât înaintezi în vârstă, eu cred că trebuie să fii mai activ, de aceea i-aș lăsa pe copiii ăștia să mai zburde”, a povestit Catinca Roman, invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu.

„Nu o învinuiesc pe ea”

Catinca Roman se apucă de școală

Catinca Roman crede și acum că Petre Roman și-a premeditat plecarea și nicidecum nu o învinuiește pe actuala soție de comportamentul fostului premier al României. Mai mult, consideră că aceasta e tot o victimă… „Nu am înțeles niciodată de ce Petre Roman a rupt orice legătură cu mama. (…) Are o vârstă, e un om educat care a trecut prin multe. (…)

Nu cred că ea a fost cauzat, ci că au fost niște nemulțumiri de-ale lui, niște frustrări… Lumea uită că înainte de Revoluție au mai fost vreo 15 ani, când mama a fost persoana cunoscută, care câștiga de trei ori mai mult și el era mult sub. Știm că pe bărbați chestiile alea îi afectează mult… Cred că el și-a pregătit plecarea din timp, pentru că nu pleacă nimeni la 60 și ceva de ani fără ceva pus deoparte. (…) Cred că a fost pregătit din toate punctele de vedere. Pentru că nu e un spontan”, a mărturisit Catinca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre