Simona Ionescu / Redactor Șef

Catinca Roman, transformare radicală după scandalului cu sora ei, Oana

Catinca Roman, transformare radicală după scandalului cu sora ei, Oana
Și Catinca Roman, ca și sora ei, Oana Roman, s-au luptat cu greutatea de-a lungul vieții. Designerul e acum de nerecunoscut.

Catinca Roman și-a dorit totdeauna să scape de colăceii de pe burtică, iar acum a reușit ce n-a putut mult timp: să le dea clasă multor doamne și domnișoare. Nici Oana Roman nu a stat degeaba și a reușit să-și transforme corpul.

Catinca Roman arată cum și-a dorit mereu. E drept că pentru asta a făcut și sacrificii, face sport regulat și e extrem de atentă la ce pune în farfurie. Iar din când în când își mai face și câte o poftă… Ce mănâncă Catinca Roman ca să-și mențină silueta?

„Al doilea pas a fost că am ținut intermittent fasting”

„Toată viața am avut oscilații de greutate, ori eram foarte grasă, ori foarte slabă. Și cred că majoritatea problemelor de nutriție vin de la probleme psihice, nu fiziologice (…) Eu mâncam compulsiv și în momentul în care mi-am reglat anumite probleme de genul, m-am liniștit și cu mâncarea.

Catinca Roman s-a transformat radical

Ăsta a fost primul pas. Iar al doilea pas a fost că am ținut intermittent fasting. Nu sunt miracole și nici nu e bine. Se vede în timp. Slăbitul a fost foarte slab și natural și la un moment dat. S-au topit depunerile de grăsime și până la urmă, nu kilogramele sunt importante”, a explicat Catinca Roman la Antena Stars.

„Nu sunt pofticioasă. Nu mai sunt. Pentru că acea compulsivitate venea tot pe baza unor nesiguranțe, dar acum mănânc orice”

O perioadă Catinca nu a pus în gură dulciuri și alimente nesănătoase, acum e foarte atentă la combinații. „Merg la sală, în general. Mai fac și acasă bandă, să ard calorii. Rar forță fac doar cu greutatea corpului sau cu greutăți foarte mici. E foarte important ce mâncăm, la fel ca sportul și una fără alta nu prea merge.

Nu sunt pofticioasă. Nu mai sunt. Pentru că acea compulsivitate venea tot pe baza unor nesiguranțe, dar acum mănânc orice, în cantități limitate și sunt atentă la combinații”, s-a destăinuit Catinca.

Catinca și Oana nu-și mai vorbesc

Cele două surori s-au îndepărtat în ultimii ani, iar în ultimele luni și-au adus acuzații grele. Oana a acuzat-o pe Catinca de indiferență față de mama lor, Mioara Roman, care suferă de o boală degenerativă și e internată într-un azil. Catinca a ripostat și ea cu declarații acide, în care i-a reproșat că o ține pe nepoată (n. fiica Oanei Roman cu Marius Elisei) departe de ea.

La un moment dat, Catinca a dorit o împacare, însă Oana a refuzat dur mâna întinsă

„Părinții mei mi-au dat un apartament, cel în care am locuit până la revoluție, și cu ăla am pornit la drum, nici măcar nu au cumpărat pentru mine ceva, mi-au dat ceva ce deja aveam.  Nu m-am plâns niciodată. Alții au hotărât să spună lucrurile astea, au hotărât să spună că eu sunt bolnavă psihic și că mint, și că exagerez… după care au venit și au spus: vai, dar eu îmi doresc o reconciliere. Păi dacă ești normal la cap, nu ai cum să îți dorești o reconciliere după ce ți-ai călcat în picioare public, un membru al familiei. Lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată și vreau să țineți minte bine lucrul acesta. Nu se va întâmpla niciodată”, a transmis fiica lui Petre Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre