Simona Ionescu / Redactor Șef

Caz incredibil. Părinții unui tânăr dispărut acum 28 de ani au fost arestați pentru crimă

Caz incredibil. Părinții unui tânăr dispărut acum 28 de ani au fost arestați pentru crimă
Părinții pensionari ai unui tânăr dispărut în 1992 au fost arestați de autoritățile engleze, fiind învinuiți de uciderea fiului lor. Cei doi au fost eliberați pe cauțiune. Ce povestesc bătrânii!

Doris și Charles Clark din Saltburn, Cleveland, au reclamat la Poliție, în urmă cu aproape 28 de ani, că fiul lor în vârstă de 23 de ani a dispărut în mod misterios. Băiatul avea un handicap în urma unui accident de mașină petrecut în copilărie. Dispariția lui avusese loc după Crăciunul din 1992.

Raportul despre persoanele dispărute are consemnat faptul că tânărul Steve Clark se afla în ziua dispariției într-o plimbare cu familia și a folosit toaletele publice ale bărbaților de lângă debarcaderul de pe promenada de la Saltburn, Cleveland, în timp ce mama sa a intrat în toaleta femeilor.

În același raport se spune că mama a declarat că a crezut că Stave a plecat spre casă, dar de atunci nu l-au mai văzut niciodată.

Niciun cadavru nu a fost găsit vreodată.

Detectivii din Cleveland și North Yorkshire Cold Case Unit au redeschis cazul la începutul acestui an. Drept urmare, ofițerii au început o anchetă pentru crimă, deoarece nu există dovezi că Steve Clark ar mai fi în viață și au anunțat că au arestat două persoane. După audierea părinților lui Steve, instanța i-a eliberat pe cauțiune.

Poliția din Cleveland a spus că cheia anchetei a fost stabilirea relațiilor sale cu oamenii pe care îi cunoștea în momentul dispariției sale. „Au existat multe semne de întrebare cu privire la dispariția sa și, ca urmare a investigației noastre inițiale și a faptului că nu există dovezi ale vieții, credem că Steven a ajuns în râu”, a declarat șeful Poliției.

Ce spun cei doi bătrâni arestați și eliberați

Reporterii englezi au vizitat familia Clark, care locuiesc aproape de plajă, în Marske-by-the-Sea, scrie DailyMail. Doamna Clark a confirmat că ea și soțul ei au fost arestați, fiind suspectați de crimă.

Ea a spus: „Este absolut ridicol. Nu mai este nimic de spus, este suprarealist”. Cuplul a negat uciderea fiului lor: „Este prea greu să credem cu adevărat, dar trebuie să credem și să suferim consecințele”.

Doris Clark a spus că a fi pus în libertate „pe cauțiune” este „oribil”, adăugând: „Nu pot spune nimic, cu excepția șocului de a fi arestat. Nu putem face nimic, doar să așteptăm și să sperăm să reușim”.

Întrebată de reporter dacă crede că publicitatea despre caz ar putea ajuta la rezolvarea misterului, ea a răspuns: „Este acum 28 de ani. Cum naiba își poate aminti cineva ceva în acea zi? Cum pot ei (poliția) să întrebe alte persoane, nu-mi imaginez că cineva și-ar aminti. Ei (poliția) trebuie să-și facă treaba și atât.”

Doamna Clark a spus că soțul ei este „în regulă”, adăugând: „A continuat în toți acești ani, este un coșmar cu adevărat, nimeni nu pare să înțeleagă asta”.

Domnul Clark (foto din 2010) a declarat ziarului: „Aș vrea doar să-l văd pe fiul nostru întorcându-se”.

Cuplul, care are și o fiică, a fost susținut de prieteni, care știu că fiul lor, Steve, un tânăr cu dizabilități, a fost văzut ultima dată la ora 15:00 pe 28 decembrie 1992.

Foto: DailyMail

Dr. Mihaela Bilic despre o întrebare esențială: Oare mâncatul cu poftă îngrașă mai tare?

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre