Simona Ionescu / Redactor Șef

Cazul Alain Delon. Fiul cel mic al actorului a mai făcut un pas împotriva surorii sale pe care o acuză grav

Cazul Alain Delon. Fiul cel mic al actorului a mai făcut un pas împotriva surorii sale pe care o acuză grav
Fiul cel mai mic al legendei cinematografiei franceze Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, a luat atitudine în războiul care a început în familie.

Războiul din familia actorului Alain Delon ia amploare. Fiul cel mic al vedetei a depus o plângere împotriva surorii sale. El a acuzat-o că i-a exploatat sănătatea fragilă, a anunțat miercuri un procuror.

Un medic desemnat de instanță urmează să evalueze starea de sănătate a lui Alain Delon, în vederea unei eventuale măsuri de protecție juridică solicitate de actorul în vârstă de 88 de ani, care este foarte slăbit, și de fiul său Anthony.

„Dacă erai atât de îngrijorată de sănătatea lui, ai fi fost acolo de Crăciun”

Alain Delon, care a jucat în filme clasice precum „Swimming Pool”, „Leopardul” și „Purple Noon”, a suferit un accident vascular cerebral în 2019. Alain-Fabien Delon, în vârstă de 29 de ani, a acuzat-o pe sora sa Anouchka, în vârstă de 33 de ani, că a profitat de capacitățile în declin ale tatălui lor. El a depus o plângere la 22 decembrie în regiunea Loiret, în centrul Franței, a declarat procurorul local Jean-Cedric Gaux.

Alain Fabien Delon intervine în războiul din familia sa

Alain-Fabien a acuzat-o marți seara pe sora sa că se preface că e preocupată și îngrijorată de sănătatea tatălui ei. „Dacă erai atât de îngrijorată de sănătatea lui, ai fi fost acolo de Crăciun”, a declarat modelul la postul de televiziune BFMTV.

Alain Delon a picat cinci teste cognitive în Elveția între 2019 și 2022

Duminică, el a publicat pe Instagram o înregistrare despre care a spus că este o conversație între sora și tatăl său, în care o femeie vorbește cu un bărbat pe care îl numește „tata”. Disputa din familia lui Alain Delon a devenit publică după ce fiul cel mare al actorului, Anthony Delon, în vârstă de 59 de ani, a declarat săptămâna trecută pentru revista Paris Match că tatăl său este foarte slăbit.

Anthony, fiul fostei soții a lui Delon, Nathalie Delon, a luat-o în vizor și pe sora sa vitregă Anouchka, fiica lui Delon și a modelului olandez Rosalie van Breemen. El a acuzat-o că nu i-a informat pe el și pe Alain-Fabien, că tatăl lor a picat cinci teste cognitive în Elveția între 2019 și 2022.

Alain Delon, cu fiica și băiatul cel mare

Fiica lui Alain Delon e acuzată că vrea să evite plata „unui impozit uriaș” pe moștenire

A doua zi, Anthony a acuzat-o pe sora sa vitregă că ar fi vrut să-l ducă pe tatăl lor în Elveția, țară al cărei cetățean este actorul din 1999, împotriva voinței sale. Totul pentru a evita un „impozit uriaș” pe moștenire. El susține că femeia ar urma să primească o parte mai mare din averea tatălui lor, dacă acesta ar muri.

Femeia spune că nu este „fiica unui portofel”

Nici Anouchka nu s-a lăsat și a replicat duminică seară, la postul TF1, că a vrut să-și ducă tatăl acolo pentru tratament medical, precizând că nu este „fiica unui portofel”. Alain Delon are o avere estimată la –-milioane de dolari. În iunie anul trecut, acesta a vândut la licitație aproximativ circa 80 de opere de artă pentru peste opt milioane de euro.

Sursă foto: www.france24.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre