Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiu de milionar, prins la furat în  hipermarket. „Îmi plac rahaturile scumpe”…

Fiu de milionar, prins la furat în  hipermarket. „Îmi plac rahaturile scumpe”…
Nu sunt deloc rare știrile cu copiii de bani gata care sfidează legea și cred că dacă au bani pot face orice. Unii se dau în stambă în cluburi, alții combină droguri, alcool și mașini mulți cai putere. Uneori au loc tragedii. Alții ajung la limita maximă a penibilului, după cum s-a întâmplat la Târgu Jiu.

Fiul unui milionar local, om în toată firea tânărul, a fost săltat de polițiști dintr-un hipermarket, după ce a fost prins la furat. Conform comunicatului poliției, a cauzat un prejudiciu de 1.400 de lei, în cel puțin două zile în care a fost monitorizat  după ce a fost surprins „în acțiune”.

Florin Mircescu este considerat unul din afaceriștii de succes din Târgu Jiu, milionar (Sursa foto: Instagram)

Tatăl lui este milionarul gorjean Florin Mircescu. Omul de afaceri deține mai multe spații comerciale în municipiul Târgu Jiu, el fiind patronul reţelei de magazine  de încălțăminte „Total” și  unul din principalii acționari al complexului comercial Parâng din Târgu Jiu. Pe fiul său, care îi poartă numele și prenumele l-a crescut cum a știut el mai bine.

 „Îmi plac rahaturile scumpe”…

În vârstă de 37 de ani, acesta are un motto în viață, pe care l-a postat și pe rețelele sociale, în engleză: „I have to be successful because i love expensive shit” (n.r. trad – Trebuie să am succes pentru că îmi plac rahaturile scumpe).

Îi plac mașinile scumpe. De exemplu, conduce un Lexus de 100.000 de euro, cu care a și mers la audieri, după ce a fost eliberat din arest.

Fiul de milionar, Florin Mircescu junior e acuzat de furt calificat dintr-un hipermarket și înșelăciune în formă continuată (Sursa foto: Instagram)

Dar îi plac și băuturile scumpe, dar s-a gândit să facă economie, după cum au constatat polițiștii care s-au prins la furat. Florin Mircescu junior a fost reținut vineri, 5 ianuarie, sub acuzația de furt și înșelăciune. Acesta a fost surprins  în hipermarketul Carrefour din Shopping City Târgu Jiu, de către angajați și personalul de pază. Potrivit acestora, fiul milionarului ar fi acționat zile la rând. Paznicii Hipermarket-lui au declarat oamenilor legii că acesta înlocuia etchetele de la produsele scumpe cu etichetele unor produse mai ieftine. Sau schimba cutiile de la sticlele de whiskey.

Fiul de milionar prins furând de mai multe ori din hipermarket

„La data de 5 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 37 de ani, din localitate, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat și înșelăciune, în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că acesta, în ziua de 14 decembrie 2023, în timp ce se afla într-un supermarket din incinta unui centru comercial din municipiu ar fi indus în eroare casiera, prin faptul că ar fi schimbat prețurile mai multor produse achiziționate, iar la casa de marcat a achitat o sumă mai mică, creând un prejudiciu de aproape 1.400 de lei”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că, la data de 8 decembrie, prin folosirea aceleiași metode, și-ar mai fi însușit și alte bunuri. Atunci el a înlocuit cutiile mai multor sticle de wiskey scump, cu unele de la băuturi mai ieftine.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre