Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a mai pus la cale Selly. Super bătălie între gameri și vloggeri

Ce a mai pus la cale Selly. Super bătălie între gameri și vloggeri
Super provocare. Selly a lansat cea mai mare colaborare făcută vreodată pe YouTube-ul românesc. Cei mai trai gameri și cei mai urmăriți vloggei și-au disputat supremația. Vedeți și voi ce a ieșit.   

Dorian Popa, iRapahell, Gami, Mitzu, Diana C, IHatePink, Madălin Șerban, lectură de la A la Z și Maxșialtele au participat. Miza: cine ține cel mai bine pușca în mână. Dorian Popa a fost căpitanul echipei din care a făcut parte și Selly. Acesta a spus din start că are „șase vieți”. Mai ceva ca o pisică. În două ore, video-ul a făcut 200.000 de vizionări.

Selly, care are peste 2.700.000 de abonați la canalul său de YouTube și sute de milioane de vizualizări care cresc de la un minut la altul, iar acest lucru îi asigură venituri consistente. Așa cum au putut vedea toți românii, este un tânăr inteligent și cu prezență de spirit. Andrei Șelaru, pe numele său din cartea de identitate, este fiul unui cuplu din Craiova. Mama sa  e profesoară de matematică, iar tatăl inginer silvic.


Exclusiv. Dezmăț total cu canabis la aniversarea Madonnei. Cum a petrecut diva

13 reguli de urmat pentru redeschiderea școlilor. Ce trebuie să facă elevii, părinții și profesorii


Înainte de 18 ani a făcut primul milion dse euro, iar după bac s-a mutat la București, într-un apartament, fiind în prezent în căutarea casei visurilor sale.


Sursa foto: YouTube, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre