Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a pățit o tânără care a comandat alimente prin aplicația Glovo. „Pâinea asta de 200 de lei…”

Ce a pățit o tânără care a comandat alimente prin aplicația Glovo. „Pâinea asta de 200 de lei…”
O tânără din Brașov a fost la un pas de infarct atunci când a văzut nota de plată pentru câteva cumpărături banale făcute printr-o aplicație de livrare. Aceasta a povestit în mediul online despre țeapa pe care a luat-o.

Brașoveanca nu s-a gâdit o clipă că va trebui să achite o sumă uriașă pentru o pâine, patru sucuri și câteva pungi de chips-uri.

Aceasta a fost nevoită să plătească aproape un salariu net minim pe economie pentru cele câteva alimente comandate prin Glovo. Ca să nu mai trească nimeni prin aceeași experință, femeia a povestit toul într-o postare pe Facebook.

I-au fost retrași de 10 ori mai mulți bani

Marți seară, tânăra a achitat 1.410 lei pentru o pâine, patru sucuri și câteva pungi de chips-uri, după ce a comandat prin aplicația Glovo. Ca să fie credibilă, aceasta a postat și bonul cu suma de 141 de lei, adică atât cât au costat cumpărăturile, însă de pe cardul său Glovo a extras de zece ori mai mult, fix 1.410 lei. Cel mai probabil a fost o greșeală de inserare a datelor din partea companiei. Femeia a povestit totul într-o postare ironică la adresa Glovo.

Redăm integral mesajul postat de tânără:

„Bună seara, prieteni internauți. Am și eu nevoie de ajutor în a găsi și activa opțiunea cu care Glovo îți plătește facturile, transportul dus/întors pentru locul de muncă și restul cheltuielilor necesare pentru a trăi juma’ de luna. Tre’ să fie pe undeva în aplicație, ținând cont că, aparent, atât trebuie să aștepți după ce ți-au retras 1.410 RON pentru o comandă de 141.

Glovo, una e că angajezi cei mai inapți oameni și cei mai bădărani șoferi, unde foarte puțini reprezintă o excepție, una e ca îmi ajung comenzile începute, sucuri băute pe jumătate, mâncarea rece, livrată după trei ore, pentru că deja m-am obișnuit și îmi asum ca după orice comandă să pierd 10 minute certându-mă cu support-ul de pe chat.

E total altă treabă să retragi tot salariul net pe minimul de economie pentru o pâine, patrui sucuri si niște pungi de chips-uri ca după, să spui cu nonșalanță că returnarea banilor ar putea dura între cinci si 15 zile, depinzând de bancă, SAU poate fi imediată în credite Glovo. Aștept să-mi trimiteți măcar niște caviar să întind pe pâinea asta de vreo 200 de lei, mersi”, a povestit femeia.

În final, în urma postării care s-a viralizat instant, Glovo a rambursat suma.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre