Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a primit Miruna Pascu, mama șoferului drogat, de la Ceaușescu. „Nu e normal”

Ce a primit Miruna Pascu, mama șoferului drogat, de la Ceaușescu. „Nu e normal”
Mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, nu vrea să vorbească nimic despre tragedia pe care a provocat-o fiul său. Femeia spune că ar fi o „împietate față de părinții acelor copii”. A primit ceva de la Ceaușescu.

Miruna Pascu , mama șoferului drogat, a primit o lecție de la protestatarul Marian Ceaușescu. Acesta i-a dat două lumânări pe care să le aprindă la mormintele tinerilor nevinovați care au fost uciși de fiul său, Vlad Pascu.

Miruna Pascu nu e într-o stare prea bună după ce a ieșit din spatele gratiilor. Mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai a dat primele declarații despre situația în care se află atât familia cât și fiul său care a produs nenorocirea.

„Dacă aș declara ceva, ar fi o împietate față de părinții acelor copii”

„Nu pot să fac niciun fel de declarații cu privire la dosar pentru că nu este normal. Tragedia pe care o trăiesc și durerea pe care o simt nu este un lucru care să fie expus, după părerea mea, în spațiul public. Din cauza asta nici nu am făcut niciun fel de declarații cu privire la victime. Consider că eu, dacă aș declara ceva, ar fi o impietate față de părinții acelor copii”, a spus Miruna Pascu.

„Nu am voie să vorbesc nimic”

De asemenea, Miruna Pascu a explicat că nu are voie să vorbească cu părinții copiilor pe care fiul său i-a dus la moarte, aceasta fiindu-i interzis de către oamenii legii. „Nu. Eu nu am voie să vorbesc nimic despre dosare. Este o interdicție din partea procurorilor. Consider că aceste lucruri… de la început, am greșit, trebuiau lăsate pe seama avocaților.

Fiind în postul Crăciunului, apreciez foarte mult și în măsura în care la un moment dat se va putea, cu siguranță că o s-o fac”, susține mama lui Vlad Pascu. Miruna Pascu a fost eliberată recent din arestul la domiciliu. Ea a fost trimisă în judecată fiind acuzată că a încercat să influențeze declarațiilor martorilor în dosarul fiului său.

Cine sunt tinerii care au fost omorâți

Drama prin care trec acum două familii a avut loc pe data de 19 august pe DN 39, în apropierea localității Vama Veche. Vlad Pascu, fiul Mirunei, care era drogat, a intrat cu automobilul în opt tineri care se aflau pe marginea drumului. Din nefericire, doi dintre tineri au fost uciși. E vorba de Roberta Marina Dragomir în vârstă de 20 de ani și Sebastian Andrei Olariu, în vârstă de 21 de ani. Ambii erau studenți la Facultatea de Geografie a Universității București.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre