Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a putut să-i scrie Marilyn Monroe soțului ei sportiv

Ce a putut să-i scrie Marilyn Monroe soțului ei sportiv
O femeie frumoasă nu are nevoie să își ceară scuze. Iar când aceasta e Marilyn Monroe, cu atât mai greu e de crezut că a ajuns în această ipostază. Și totuși...

Un bileţel de scuze, adresat de legendara actriţă Marilyn Monroe soţului său de atunci, jucătorul de baseball Joe DiMaggio, s-a vândut miercuri la o licitaţie desfăşurată la New York. Suma tranzacției a fost cu adevărat fabuloasă: aproape jumătate de milion de dolari a plătit cineva pe bucățica de hârtie, relatează EFE.

Marylin Monroe

„Dragă Joe, ştiu că am greşit! M-am purtat astfel şi am spus acele lucruri pentru că era îndurerată – şi nu pentru că aşa simţeam – a fost stupid din partea mea să mă simt astfel, pentru că nu existau motive pentru acest lucru – de fapt, niciunul”, scrie actriţa în acest mesaj.

„Te rog să-mi accepţi scuzele şi te rog, nu, nu, nu fi supărat pe iubita ta care te iubeşte mult. Cu multă dragoste, soţia ta (pe viaţă), Mrs J.P DiMaggio”, a mai adăugat  Marilyn în acest scurt mesaj. Biletul a fost păstrat ca un dar prețios de soțul ei, și a fost găsit ulterior în portmoneul lui DiMaggio, alături de poze de familie şi câteva bancnote.

Licitație aprigă: s-a obținut de patru ori prețul estimat

Deşi experţii de la Christie’s, casa care a licitat biletul au estimat această piesă la un preţ de între 50.000 şi 100.000 de dolari, acesta s-a vândut până la urmă cu 425.000 de dolari la licitaţia intitulată „O colecţie privată a amintirilor din baseball”, formată din 152 de articole. Practic, s-a obținut o valoare de patru ori mai mare.

Potrivit Christie’s, biletul „ilustrează relaţia amoroasă dificilă” dintre Marylin Monroe şi DiMaggio. Cei doi au fost căsătoriţi timp de nouă luni în anul 1954. Scrisorica de scuze  reprezintă o nouă dovadă că mariajul lor nu fusese o modalitate de a atrage atenţia presei, așa cum s-a speculat.

„Mult timp s-a zvonit în mass-media din acea vreme că relaţia lor avea scopuri publicitare, lucru dovedit că nu era adevărat de mai multe documente din acea vreme, precum acest bileţel de scuze oferit” spre vânzare, a mai precizat într-un anunț casa de licitaţii Christie’s.

Sursa foto: Instagram

Robbie Williams, la un pas de moarte. Ce a pățit cântărețul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre