Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce afaceri bănoase are Andreea Esca

Ce afaceri bănoase are Andreea Esca
Este cea mai cunoscută jurnalistă din România și una din femeile de succes ale țării. Câștigă foarte bine, iar acest lucru a fost mereu subiect de discuție. Nimeni nu a reușit să afle suma exactă cu care e plătită de postul de televiziune al lui Adrian Sârbu. Despre afacerile ei de succes și alte surse de venit informațiile „transpiră” foarte greu.

Nimeni nu a știut până acum acest detaliu despre celebra prezentatoare TV: Andreea Esca are mai multe case de vacanță situate la poalele munților Făgăraș. Recent, despre vedeta care a suferit de COVID-19 s-au aflat informații interesante.

„Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, aflate pe malul râului, care au o vechime mai mare de 150 de ani. Toate au fost renovate în 2019 și echipate cu facilități moderne” – aceasta e prezentarea domeniului pe site-urile specializate in rezervări.

Domeniul secret al Andreei Esca se află la poalele Munților Făgăraș, în Porumbacu de Sus, satul bunicilor săi, în care a copilărit. Inițial, Esca a cumpărat o casă tradițională în sat, pentru a avea unde sta atunci când venea în vacanțe. Ca și alți localnici, a trecut inișțialele AE pe frontispiciul (acestea vin atât de la Andreea Esca, cât și de la Alexandre Eram, soțul ei).

Cazare la 120 de euro / noaptea

Unitățile de cazare au podea cu parchet, TV cu ecran plat, chicinetă complet utilată, cu un cuptor cu microunde, zonă de luat masa și baie privată, dotată cu duș și uscător de păr, cu frigider, plită, fierbător și aparat de cafea. Prețul unei nopți de cazare, în această perioadă, pentru o casă cu două dormitoare, în care pot sta 4 persoane, este între 100 și 120 euro pe noapte.

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţe de la poalele muntelui, am din nou câţiva ani. Mă simt copil, mă simt fericită. Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil”, declara Esca despre casa de vacanță a familiei sale.


Celebri pensionari ai tenisului rup gura târgului în materie de iubite. Ilie și Țiriac sunt pe listă

Starul din Breaking Bad a donat plasmă. Vrea să ajute bolnavii de COVID-19


Ulterior, Esca și soțul ei au cumpărat alte patru case, pe care le-au transformat în pensiuni și le-au adus în circuitul turistic, asigurându-și astfel încă o sursă consistentă de venit.

Afaceri cu haine pentru copii și reviste „de fete”

În paralel cu televiziunea, Andreea Esca s-a lansat și în zona de retail dar și a creației vestimentare. În rețeaua  magazinelor cu haine pentru copii Z Generation, operată de compania Sonya Mod, avându-i printre administratori pe Alexandre Eram, soțul prezentatoarei TV Andreea Esca, și vând și colecții de haine cu semnătura „by Andreea Esca”.

Pe hăinuțe erau imprimate mesaje ca „50% dorm 50% mănânc”, „Sunt prinţesă”, „Eu sunt şeful”, „Vreau decapotabilă”, sau „Eu şi mami îl iubim pe tata”. Vedeta are doi copii, un băiat și o fată (foto).

Jurnalistă convinsă, Esca a condus timp de 10 ani revista One, o publicație glossy „de fete” în tipicul marilor branduri consacrate  – Elle, Glamour etc. Aceasta a încetat să mai apară acum câțiva ani, activitatea, cu o echipă parțial nouă, fiind continuată de publicația online Alist Magazine by Andreea Esca.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre