Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce amintiri emoționante au copiii prințului William despre străbunica lor, regina Elisabeta

Ce amintiri emoționante au copiii prințului William despre străbunica lor, regina Elisabeta
Cei trei copiii ai prințului William și Kate Middleton vor fi alături de adulții regali ce o vor omagia pe regina Elisabeta la Balmoral, pe 8 septembrie. Ce amintiri păstrează micuții.

Pe 8 septembrie se împlinește un an de când regina Elisabeta a plecat într-o lume mai bună. La comemorarea care va avea loc la Balmoral vor participa și strănepoții, care au adorat-o.

„Cel puțin străbunica este acum la străbunicul”

Pentru strănepoții ei, regretata regină Elisabeta era doar Gan-Gan. O femeie minunată care îi răsfăța la orice pas și pentru care dorința lor era lege. De aceea, momentul în care aceasta a plecat la cele veșnice i-a zdruncinat foarte rău pe copiii prințului William și Kate.

Va rămâne mereu în sufletul britanicilor momentul în care prințesa Charlotte a plâns în hohote în brațele mamei sale la înmormântarea reginei. Kate a dezvăluit și reacția sfâșietoare a mezinului său, atunci când a aflat că străbunica a murit. „Cel puțin străbunica este acum lângă străbunicul”, a spus Louis, care i-a rupt inima mamei sale.

Regina Elisabeta și prințul Philip ar fi făcut orice pentru strănepoții ei, copiii prințului William

Răsfățații străbunicilor

Atât regina Elisabeta cât și prințul Philip ar fi făcut orice pentru fericirea lui George, Charlotte și Louis, iar aceștia o adorau. Întotdeauna regina a pus familia pe primul plan, iar ce au trăit micuții prințului William alături de străbunica și străbunicul, vor rămâne pentru totdeauna întipărite în sufletul lor.

Din păcate, nu același lucru se poate spune despre copiii prințului Harry care nu au apucat să fie alături de străbunica. Dar Lilibet îi va purta numele cu mândrie toată viața. Pe 8 septembrie când la Balmoral se va omagia un an de la trecerea ei în neființă, alături de adulții regali vor fi și copiii prințului William.

Regina a vorbit cu răbdare cu prințul Louis, neliniștit, în timpul Jubileului de Platină (Imagine: Karwai Tang/WireImage)

Elisabeta a fost, dincolo de toate, cea mai bună bunică

„Mami, oamenii îmi tot spun că bunica este regina”. Așa spunea uimită Lady Louise, fiica lui Edward și Sophie, când a început școala. Părinții au reușit în mod clar să își atingă scopul de a păstra o viață cât mai normală posibil. Și, într-adevăr, pentru toți cei opt nepoți ai reginei Elisabeta, care acum îi deplâng pierderea, ea a fost în primul rând bunica lor. Cea mai bună bunică…

Primul nepot a cucerit-o definitiv pe regină

Surse regale spun că fost un moment foarte important în cadrul familiei regale care a marcat o schimbare de rol pentru regină, de la mamă la bunică iubită. Acolo unde a petrecut ani de zile ca tânăr monarh, disperată să își dovedească valoarea și să pună coroana și țara mai presus de orice, uneori în detrimentul copiilor ei, a devenit bunică atunci când s-a născut Peter Phillip, adus pe lume de prințesa Anne, în 1977.

Regina Elisabeta și-a adorat nepoții și strănepoții

 

Atunci s-a transformat dintr-o „mămică” destoinică și echilibrată într-o Gan-Gan caldă și plină de dragoste. Persoane din interiorul familiei regale au menționat mai târziu că acesta a rămas nepotul preferat, iar în anul 1991 Suverana a fost văzută la școala acestuia pentru a se uita la proiectul său de clasă, o alarmă antiefracție.

O discuție cu un polițist spune totul despre regină

Cei opt nepoți și 12 strănepoți în familie, au ținut-o pe regină ocupă timp de decenii. În urmă cu 20 de ani, un polițist care a primit o medalie de regină a fost întrebat de aceasta: „Cu ce vă ocupați?”. „Introduc planuri de comportament pentru delincvenți pentru a-i ajuta să învețe să se îmbunătățească”, a fost răspunsul polițistului.

Atunci regina i-a zâmbit și i-a spus cu un zâmbet ștrengăresc: „Oh, chiar așa? În acest caz, vreți să veniți să-mi cunoașteți nepoții?”. O poveste scurtă dar spune totul despre căldura pe care regina a împărtășit-o cu nepoții ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre