Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce are de spus Tiger Woods după operație. Iată mesajul

Ce are de spus Tiger Woods după operație. Iată mesajul
Celebrul jucător de golf s-a răsturnat cu mașina, luna trecută, iar în urma accidentului a trebuit operat. Abia după ce a făcut intervenția a avut ceva de spus.

Un mesaj personal, asta e tot ce are de spus Tiger Woods după operație. El le-a mulțumit fanilor pentru că l-au ajutat să treacă „prin acest moment dificil”, în primul său mesaj personal, transmis din spital, de campionul la golf care a fost grav rănit într-un accident de mașină.

„Este greu de explicat cât de emoționant a fost astăzi când am pornit televizorul și am văzut toate cămășile roșii. Fiecare jucător de golf și fiecare fan, mă ajutați cu adevărat să trec prin acest moment dificil”, a scris Woods într-un tweet.

Ce are de spus Tiger Woods după operație

Campionul făcea referire la mai mulți jucători de golf din PGA care au purtat tricoul său roșu  – marca sa comercială – în timpul campionatului WGC – Workday, care a avut loc duminică. Acesta a fost primul mesaj direct de la Woods în urma unei declarații transmise vineri. Tot pe contul său de Twitter, sportivul spunea că se simte bine. Mesajul a fost făcut în timp ce se deplasa la Cedars-Sinai Medical Center pentru proceduri de recuperare la piciorul drept.

Sportivul de 45 de ani și-a fracturat piciorul în timpul accidentului. El a trebuit să fie scos din habitaclu cu ajutorul procedurilor de descarcerare. Mașina sa s-a ciocnit de o bordură și a răsturnat de mai multe ori în timpul accidentului.

Anchetatorii au spus că Woods ar fi murit probabil în urma accidentului, dar a reușit să supraviețuiască, deoarece interiorul mașinii sale puternice a rămas în cea mai mare parte neafectat. Șeriful din județul Los Angeles, Alex Villanueva, a spus că Woods purta în momentul accidentului centura de siguranță. Practic, aceasta i-a salvat viața. Șeriful a mai spus și că nu există dovezi că ar fi fost afectat de droguri sau alcool. „Acesta este pur și simplu un accident”, a spus Villanueva.

Suport din partea colegilor de breaslă

Pe măsură ce Tiger Woods și-a revenit în spital, mai mulți jucători ai PGA Tour au purtat combinația sa iconică din runda finală – pantaloni negri și o cămașă roșie. Printre jucătorii de golf care purtau costumul se numărau Tony Finau, Jason Day, Tommy Fleetwood, Cameron Champ, Scottie Scheffler, Min Woo Lee și Sebastian Muñoz. „Suntem foarte norocoși că este încă aici”, a spus McIlroy pentru golf.com. „Simt că ar trebui să-i aducem un omagiu în fiecare zi pentru că a participat la Turul PGA. Și pentru ceea ce a făcut pentru golf”, a mai adăugat sportivul.

Sursa foto: Instagram

Pui prăjit cu mere și legume

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre