Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce au găsit pirotehniștii după alerta cu bombă lângă barul lui Bobiță din Las Fierbinți

Ce au găsit pirotehniștii după alerta cu bombă lângă barul lui Bobiță din Las Fierbinți
Actorii serialului Las Fierbinți, dar și locuitorii satului au tras o sperietură zdravănă. S-a anunțat că există un proiectil.

Un apel la 112 a dat peste cap viața locuitorilor din Las fierbinți. Poliția a fost anunțată că există un proiectil de 50 de centimetri.

Alertă cu bombă lângă barul lui Bobiță din Las Fierbinți. Ce au găsit pirotehniștii

Pe platoul de filmare al celebrului serial Las fierbinți a fost alertă de gradul zero, după ce la 112 a fost primit un telefon. S-a anunțat că lângă barul lui Bobiță ar fi un proiectil de aproximativ 50 de centimetri. Lumea s-a speriat pentru că părea o bombă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Imediat, pirotehniștii de la ISU s-au pus pe treabă, dar când au ajuns la fața locului au constatat că e vorba de o bucată de metal.

„Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Barbu Carargiu” al județului Ialomița a fost solicitată, în jurul orei 20.00, pentru asanarea unui element de muniție rămasă neexplodată, în localitatea Fierbinții de Sus.

Conform primelor verificări, aspectele sesizate nu s-au confirmat. La fața locului a fost găsită de către oamenii legii doar o bucată de fier vechi. Obiectul metalic era asemănător unui proiectil“, au anunțat reprezentanții ISU.

Alarmă falsă cu bombă și în sediul în care se află Europa FM

Prin temeri au trecut și cei care lucrează în clădirea unde se află și postul de radio Europa FM. Cu ceva timp în urmă cineva a sunat tot la 112 și a menționat că la sediul postului de radio ar exista o bombă. S-au pus în alertă nu doar jandarmii și polițiștii, ci și geniștii din cadrul SRI.

După ce lumea a fost evacuată, s-a cercetat fiecare parte din clădire, dar în final, din fericire, s-a constat că este doar o alarmă falsă. Nu este pentru prima dată când în București oamenii legii primesc alerte false, dar autoritățile iau în calcul fiecare telefon primit și încep verificările, pentru a preîntâmpina o tragedie.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre