Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce au pățit Ana Baniciu și Raluka la piscină. Apel disperat

Ce au pățit Ana Baniciu și Raluka la piscină. Apel disperat
Ana Baniciu și Raluka nu sunt doar colege de breaslă ci și prietene de nedespărțit. Dacă uneia i se întâmplă, doamne ferește, ceva, cealaltă sare imediat în ajutorul ei.

Seara trecută s-a lăsat cu un apel disperat, iată ce au pățit Ana Baniciu și Raluka la piscină. „Vă rog să ne ajutați”, a transmis Raluka pe internet. Vedeta a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, după o întâmplare nefericită.

Cele două artiste participă la show-ul te cunosc de undeva! Unde chiar fac echipă. Sâmbătă seara, după filmări, cele două s-au relaxat la piscina unui hotel. Nu s-au sfiit să le împărtășească fanilor imagini din apă, în costume de baie. Din păcate, seara a avut un final neașteptat.

Ce au pățit Ana Baniciu și Raluka la piscină

Relaxarea după o zi de filmări nu putea fi concepută fără să își facă niște fotografii incendiare. Au petrecut în apă, câteva ore. Toată relaxarea le-a fost ruinată de ceea ce au constatat la final.

„Raluka și telefonul ei. Am fost la piscină și cred că a intrat ceva apică sau ceva aburi. Nu mai merge ecranul, dacă știți de ce nu mai merge ecranul, vă rog să ne ajutați pentru că telefonul merge”, a spus Ana Baniciu. Vedeta a sărit imediat în ajutorarea prietenei sale. A cerut și hotelierilor un bol cu orez și a pus telefonul la deshidratat între boabe.

Fiica lui Mircea Baniciu i-a venit în ajutor prietenei sale și le-a arătat fanilor problema cu care se confruntă. Artista a anunțat dezamăgită că telefonul nu mai funcționează și a precizat public că nu poate răspunde momentan celor care încearcă să o contacteze.

„Cred că e de la aburi. Deci în caz că mă contactați și nu vă răspund înseamnă că nu pot”, a precizat Raluka într-o postare pe Instagram realizată prin intermediul telefonului prietenei sale.

Redactorul șef al unei mari publicații, acuzat că și-a făcut harem de stagiare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre