Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce avere incredibilă are familia iubitului Emmei Răducanu. Tenismena are și probleme

Ce avere incredibilă are familia iubitului Emmei Răducanu. Tenismena are și probleme
Dacă până acum erau doar speculații privind povestea de iubire pe care o trăiește Emma Răducanu, sportiva a postat prima fotografie alături de bărbatul de care e îndrăgostită.

Tenismena se iubește cu tânărul fotbalist Carlo Agostinelli, fiul celebrului miliardar Robert Agostinelli, a cărui avere este estimată la suma de aproape 780 de milioane de lire sterline. În ceea ce o privește pe mama lui Carlo, Mathilde Favier, aceasta este manager de relații publice al brandului Dior.

Tânărul a urmat celebra școală Harrow și în prezent este la echipa de fotbal a Universității Stanford din SUA. Înainte, Carlo a jucat la echipele Paris Saint-Germain și Tottenham. De altfel, tatăl său nu e străin de lumea fotbalului, iar în anul 2010, tatăl lui Carlo, care a lucrat pentru Goldman Sachs în anii ’80 și a fondat Rhone Group în 1995, și-a dorit să cumpere clubul Liverpool.

Vacanță de vis în Mexic

Cei doi îndrăgostiți au simțit nevoia de relaxare și au fugit în Mexic unde să nu fie deranjați de nimeni. Cu această ocazie, au hotărât să-și facă publică și relația, așa că Emma a postat și prima fotografie cu iubitul.

Emma Răducanu și iubitul

După ce a văzut ce sunt părinții lui Carlo, un fan al celor doi a glumit, declarând că Emma Răducanu „nu va fi niciodată abandonată de Dior”.

Sportiva are și probleme: ar putea ieși din Top 100

Dacă în dragoste toate merg ca pe roate, nu la fel de întâmplă pentru Emma și în carieră. Din păcate, sportiva a avut probleme de sănătate din cauza cărora se află acum pe locul 85, iar sursele spun că e posibil chiar să iasă din topul 100 al jucătoarelor de tenis. În aprilie, organizației turneului de la Madrid au anunțat că Emma a fost obligată să se retragă după ce s-a accidentat la mâna dreaptă.

De asemenea, la sfârșitul lunii aprilie, Emma Răducanu a fost nevoită să se retragă din turneul de la Madrid din cauza unei accidentări la mâna dreaptă, conform anunțului făcut de organizatorii competiției. Emma a obținut o victorie impresionantă la US Open în septembrie 2021 iar în iulie anul trecut, era pe locul 10.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre