Emma Răducanu a făcut spectacol fără rachetă. A intrat pe teren „acoperită” cu bijuterii scumpe

Emma Răducanu a făcut spectacol fără rachetă. A intrat pe teren „acoperită” cu bijuterii scumpe
Când a apărut la Wimbledon, toate doamnele și domnișoarele au început să înghită în sec. Emma Răducanu pur și simplu a strălucit.

Emma Răducanu e din ce în ce mai elegantă și mai stilată și acest lucru se vede chiar și pe teren.

Emma Răducanu le-a făcut pe doamne să ofteze când a apărut la Wimbledon.  A făcut spectacol fără rachetă

Prestația Emmei Răducanu a fost aplaudată de toată lumea, însă britanicii au fost atenți și ce bijuterii a avut sportiva, care costă o adevărată avere. Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, Emma Răducanu a avut trei piese care, însumate, costă mai mult de 35.000 de euro.

Cel mai scump accesoriu este brățara din aur alb cu diamante care, spun sursele, costă 22.000 de euro. Remarcați au fost și cerceii de platină cu perle și diamante, în valoare de 8.600 de euro, dar și colierul tot din platină, al cărui preț ar ajunge la aproape 5000 de euro. Accesoriile poartă semnătura Tiffany&Co, care a semnat anul trecut un contract cu Emma. Sursele spun că acest contract îi aduce Emmei nu mai puțin de două milioane de euro.

Două milioane de lire sterline vin și de la Dior

Dar asta nu e tot. Tot 2 milioane de lire sterline îi intră Emmi în buzunar de la renumitul brand Dior, la care se adaugă 1 milion de euro de la compania engleză de zbor British Airways. În luna martie, Emma a mai semnat un contract de 3 milioane de lire sterline cu cei de la Vodafone. Și să nu uităm și de colaborările bănoase cu Evian, Porsche, HSBC și Sports Direct.

Mesaj tulburător de la regina Elisabeta

După ce a câștigat US Open, sportiva a primit și o scrisoare de felicitare de la însăși regina Elisabeta, care a emoționat-o.

„Te felicit pentru triumful de la US Open. E o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără și e dovada muncii tale extraordinare și a dedicării.

N-am nicio îndoială că performanța ta ieșită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație a jucătorilor de tenis. Îți trimit cele mai calde urări, ție și mulților tăi fani. Elizabeth R.”, a spus regina.

Sursă foto: digisport