Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce decizie a luat Anamaria Prodan legată de Bebeto. Motivul nu e coronavirusul

Ce decizie a luat Anamaria Prodan legată de Bebeto. Motivul nu e coronavirusul
Anamaria Prodan taie în carne vie. Vedeta nu mai are milă de fostul soț și nu vrea decât să se termine totul și să-și vadă de viața ei, alături de copii.

A fost părăsită de cel pe care l-a considerat timp de 16 ani soarele ei. Dar lucrurile nu vor rămâne așa pentru Anamaria Prodan.

Ce decizie a luat Anamaria Prodan legată de Bebeto. Motivul nu e coronavirusul

Sexy impresara e din nou pe cai mari. Investițiile îi merg strună și, mai nou, se întoarce la presă, prima ei dragoste. Dar încă nu a rezolvat problema cu divorțul, iar acest lucru îi dă bătăi de cap. Însă Anamaria Prodan nu se lasă și a început să scoată toate armele.

Vedeta susține că nici o secundă nu s-a gândit că a stat atâta vreme lângă un om de proastă factură și și-a sfătuit fotbaliștii să nu se ia după Reghecampf, dacă vor să facă ceva cu viața lor. În plus, e pentru prima dată când Anamaria e convinsă că Reghecampf i-a copt-o de multă vreme.

Anamaria Prodan le transmite un singur lucru „prietenilor”

„Când a fost foarte sigur pe el a luat decizia pe care o ştiţi cu toţii”

“M-am trezit într-o realitate cruntă, dar am înţeles că alegerile foarte ieftine se plătesc foarte scump! Fiecare îşi trăieşte viaţa cum crede de cuviinţă. Eu am gândit viaţa lui Reghecampf într-un alt fel. Se pare, însă, că soţul meu gândeşte altfel de foarte mulţi ani. Când a fost foarte sigur pe el a luat decizia pe care o ştiţi cu toţii. (…)

Momentul în care m-am trezit am încercat foarte mult să dreg totul. Familia pentru mine a fost şi va rămâne cel mai important lucru în viaţă. Este foarte dureros că după 16 ani în care ai construit atâtea… Noi am fost o echipă indestructibila, de temut. Eu aşa am văzut drumul nostru după ce ne-am regăsit. Veneam amândoi după căsnicii eşuate, asta ne-a ajutat”, a spus impresara.

Ce se întâmplă cu Bebeto

Supărarea mare a Anei e însă legată de Bebeto, care a ajuns motiv de râs pentru colegii de școală. De aceea, impresara a făcut cerere ca acesta să învețe o perioadă de acasă. ”Cel mic nu merge încă la şcoală, am făcut cerere să facă scoala online pentru că ceilalţi copii râd. Aşa că stă acasă, nu este în regulă…

Este un lucru cumplit pentru el! Fiind un copil extraordinar şi foarte pregătit va sta protejat o perioadă. Fetele au plecat în America, dar ştiu ce se întâmplă acasă. E vorba de alegeri! Noi am crezut că Reghe se va trezi, dar nu mai e cazul. Mi-aş dori să se trezească dar pentru el, pentru imaginea lui”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre