Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce fac cu adevărat Harry și Meghan în America? Aceasta este întrebarea

Ce fac cu adevărat Harry și Meghan în America? Aceasta este întrebarea
Când Megxit a devenit realitate, un lucru a fost imediat clar: Harry și Meghan, odată ce au părăsit Anglia, trebuiau să își câștige singuri existența.

Pe scurt, nu că ar fi în falimentat, dar – așa cum a subliniat prințul în interviul cu Oprah Winfrey – familia regală „a închis robinetul” și a trebuit să se bazeze doar pe moștenirea lăsată de mama sa. Harry și Meghan au nevoie inclusiv de pază protecție și, să recunoaștem, inclusiv pentru a menține un anumit statut.

Așadar, rămâne întrebarea: ce fac cu adevărat Harry și Meghan în America? Pe lângă faptul că se dedică lui Archie și Lilibet, Harry și Meghan aveau planuri mari pentru viitor și parteneriate în vigoare. Pe 6 aprilie 2020, au anunțat crearea Archewell, o fundație filantropică al cărei motto este „transformarea compasiunii în acțiune”.

Potrivit Telegraph, Archewell a trebuit să includă o organizație de caritate, servicii de voluntariat, un site web mare și „material educațional”, inclusiv podcasturi, cărți sau filme.

După câteva probleme cu lansarea, fundația a intrat în acțiune și, potrivit site-ului oficial, a încheiat parteneriate filantropice cu organizații precum Institutul Aspen, cu care Harry participă cu o comisie privind riscurile dezinformarii, World Global Kitchen, care combate lipsa de hrană în urma dezastrelor naturale și Global Citizen, cu care cuplul luptă pentru un acces mai egal la vaccinul împotriva Covid-19.

Fătă reușite în proiecte, prințul Harry și-a găsit job

Pe partea de business, Harry și Meghan anunțaseră două colaborări importante cu Netflix și Spotify pentru „crearea de conținut informativ, dar și capabil să aducă speranță”.  Pentru încput, Harry ar fi trebuit să se dedice „Heart of Invictus”, un serial documentar regizat de Orlando Von Einsiedel și Joanna Natesegara despre Jocurile Invictus și pregătirea sportivilor veterani de război pentru ediția din 2022 a jocurilor.

Meghan, în schimb, vorbise despre un serial animat numit „Pearl” care ar fi povestit „aventurile eroice ale unei fete de 12 ani inspirate de femeile influente din istorie”.

Marele chix Megxit din 2021

Pe partea Spotify, un podcast al cuplului a fost foarte așteptat, apoi din lipsă de audiență, a fost anulat sau poate doar amânat. Nu se știe exact cum a rămas acest proiect, pentru că niciuna din părțile implicate nu a comunicat nimic. Însă, toate aceste proiecte se luptă să arate rezultate tangibile atât de mult încât se vorbește despre o anumită nemulțumire din partea Netflix, scrie Elle.com.

Harry și Meghan, deocamdată, pe lângă interviuri și participarea la evenimente, au încă foarte puține proiecte finalizate efectiv. Harry s-a angajat. El este director de impact pentru Better up, un startup american specializat în coaching profesional. În plus, a dezvoltat împreună cu Oprah Winfrey seria „The Me You Can’t See”, documentare despre sănătatea mintală.  Meghan, în schimb, a publicat „The Bench” în iunie 2021, o carte pentru copii inspirată din viața ei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre