Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce fac vedetele care poartă numele Sfântului Nicolae! Cum au surprins-o colegii de la „Neatza” pe Nicoleta lor

Ce fac vedetele care poartă numele Sfântului Nicolae! Cum au surprins-o colegii de la „Neatza” pe Nicoleta lor
De sărbătoarea Sfântului Nicolae, Nicolete și Nicolai primesc cele mai frumoase cadouri, de care se bucură ca niște copii. Iată cum au primit-o colegii pe Ramona Nicoleta Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Bucurie mare pe platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de ziua Nicoletei, colega lor. Ramona a rămas impresionată.

Ramona Olaru și-a luat viza de America chiar de Moș Nicolae

Ramona Olaru a început ziua de Moș Nicolae cum nu se poate mai bine, pentru că și-a împlinit un vis: și-a luat viza pentru America. „Am fost să-mi iau viza pentru că nu o aveam. Mă pregătesc să plec la New York. S-a rezolvat, așa am început ziua mea și mai bine”, a spus Ramona Olaru, fericită.

Când a ajuns pe platoul de la Neatza, colegii i-au făcut o altă surpriză: un buchet imens de flori. Dar și un tort cu totul și cu totul deosebit, cu o mică Ramona din ciocolată, alături de un om de zăpadă. N-a fost uitat nici Nicolai Tand, bucătarul vestit de la Neatza, căruia colegii i-au făcut cele mai frumoase urări.

Nicole Cherry, zi de naștere în Dubai

Îndrăgita cântăreață Nicole Cherry a împlinit 25 de ani pe 5 decembrie, chiar în Ajunul lui Moș Nicolae, iar de data aceasta a petrecut acolo unde se simte cel mai bine: la căldură, în inima Dubaiului. Vedeta a fost extrem de fericită și speră să repete în fiecare an această experiență. Au curs mesajele de felicitare pentru Nicole, printre care și unul cu totul și cu totul deosebit, care a venit tocmai din Africa.

Nicoleta Luciu, mai frumoasă ca niciodată

Cu siguranță și Nicoleta Luciu a avut o zi cu totul și cu totul specială, așa cum se întâmplă în fiecare an când își serbează ziua numelui. Pe contul de socializare al vedetei, fanii nu contenesc să nu o laude pe Nicoleta Luciu pentru cât de bine arată. De parcă ar fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe…

„Frumusețe”, „The best one”, „Ce frumos, bravo, respect, sunteți minunată, doamnă, splendidă, mult succes”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

Nicoleta Luciu a găsit secretul tinereții fără bătrânețe

Nicoleta Nucă se ocupă de propria imagine

O altă sărbătorită a zilei, Nicoleta Nucă, una dintre marile voci ale României, se ocupă în ultima perioadă din ce în ce mai mult de propria imagine. Vedeta și-a făcut o mică intervenție estetică, de care e extrem de mândră: „Ne-am dorit ca absolut orice îmbunătățire făcută sa-mi armonizeze și lumineze fața, dar totodată să te lase cu întrebarea oare ce s-a schimbat de este atat de glowing?”, a postat artista pe rețeaua de socializare.

Ce a făcut fostul premier Nicolae Ciucă de ziua lui

Fostul premier Nicolae Ciucă, cu daruri de Mos Nicolae la Domnești. Foto Facebook Gabryela Andrei

Nicolae Ciucă este vedeta printre politicienii cu numele sfântului sărbătorit azi. Liderul PNL și-a început ziua cu o vizită la un centru de copiii din Ilfov, de fapt o casă familială. Nu a primit el cadouri, ci a dăruit. Iar fetele care locuiesc în acestă casă din comuna Domnești – Ilfov, din anul 2022, au fost și surprinse de vizită și fericite pentru că cineva s-a gândit ca și ele să simtă spiritul unei sărbători tradiționale.

Casa de tip familial a fost construită printr-un parteneriat public-privat cu sprijinul Consiliului Județean Ilfov și Fundația HHC, pe parcursul unui an.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre