Simona Ionescu / Redactor Șef

Lacrimi în direct la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Iată și motivul

Lacrimi în direct la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Iată și motivul
Timp de o lună, fanii lui Răzvan și Dani s-au tot întrebat ce se întâmplă cu Oțil. Mai mult, cârcotașii au aruncat cu zvonuri că Dani Oțil n-ar mai face parte din matinal, că rămâne Răzvan solo la prezentare, dar alături de echipa glumeților.

Astăzi, toate problemele s-au spulberat. Dani Oțil a revenit printre prietenii de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar momentul a fost unul impresionant.

Dani Oțil a fost primit cu multă emoție de colegii de platou, iar prezentatorului s-a văzut că i-a fost dor, după îmbrățișările pe care le-a dat tuturor. Cel care a suferit cel mai mult a fost însă Răzvan Simion, care i-a pregătit o surpriză prietenul său din copilărie. I-a scris câteva versuri, iar în final i-a recunoscut cât de mult i-a lipsit. Pentru că… nu există Dani fără Răzvan și Răzvan fără Danil. Momentul a fost emoționant, ochii celor doi prieteni dar și ai celorlalți colegi fiind plini de lacrimi. Dani și-a strâns prietenul în brațe.

Dani și Răzvan, în lacrimi la matinal

De ce a lipsit Dani Oțil o lună de la emisiune

Timp de o lună, Dani Oțil a fost plecat să filmeze pentru o altă emisiune. Este vorba de „Power Couple România”, care va fi difuzată la începutul anului viitor. „Nu mi-a luat mult timp să spun «da» propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe și am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă și mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex. Însă a existat și o parte grea a acestei decizii.

„Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani”

Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza – noi suntem o familie de mai bine de 15 ani și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi sau două de la Neatza. Dar am făcut-o pentru o producție în care cred și care simt că mi se potrivește mănușă – îmi plac provocările pe care le aduce participanților și am rezistența necesară prezentatorului unei emisiuni de o asemenea magnitudine: rezist și 13 ore pe platoul de filmare”, a declarat Dani Oțil, potrivit Libertatea.

Dani Oțil va fi prezentatorul emisiunii Power Couple

Tema emisiunii este iubirea

Emisiunea care urmează să fie prezentată de Dani Oțil este un concept unic în România, un proiect nou, adaptat din Israel. Iar producătorii speră să dea lovitura cu Power Couple. Tema principală a emisiunii este iubirea, iar mai multe cupluri vor încerca să arate că se cunosc foarte bine. Desigur, doar un cuplu va lua premiul cel mare. Antena 1 deține acest proiect din 2022, iar formatul este un proiect marca Dori Media Group.

Power Couple a fost adaptat în alte 15 țări

Power Couple a debutat în Israel în 2014, apoi a fost adaptat și în alte 15 țări. Se pare că primul sezon va avea 27 de episoade, iar fiecare are 120 de minute. Opt perechi sunt cazate într-o vilă unde vor trebui să reziste șase săptămâni, perioadă în care vor exista mai multe probe. Doamnele vor paria pe succesului partenerilor, dar aceștia nu vor ști ce au pariat.

Cine câștigă dublează suma pariată, cine pierde diminuează suma pariată. Vor fi două runde de misiuni, una pentru femei și cealaltă pentru bărbați. Cuplul care va avea cea mai mică suma de bani, va fi propus spre eliminare. Vor pleca fără nici un ban, iar finanțele acumulate în timpul emisiunii se vor duce către cuplul câștigător.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre