Ce face Aurel Pădureanu când îi e dor de Cornelia Catanga. E tulburător gestul artistului

Ce face Aurel Pădureanu când îi e dor de Cornelia Catanga. E tulburător gestul artistului
Când Cornelia Catanga a plecat la cele veșnice, a crezut că nu va putea să reziste. Dar viața merge înainte, Dumnezeu l-a întărit pe soțul neconsolat.

De când Cornelia Catanga s-a stins, Aurel Pădureanu a rămas și tată și mamă pentru băiatul lor, Alex.

Ce face Aurel Pădureanu când îi e dor de Cornelia Catanga. E tulburător gestul artistului

Moartea Corneliei Catanga care a șocat o întreagă Românie, a fost cea mai mare tragedie pentru Aurel Pădureanu și fiul lor, Alex și păreau că nu se vor liniști niciodată. Dar timpul vindecă, iar acum soțul cântăreței a reușit să-și găsească puterea să împlinească marea dorință a acesteia. La nouă luni de la deces, Pădureanu vrea să-i refacă mormântul și să cimenteze locul de veci. Asta până ce va fi terminat cavoul.

„Îi era tare teamă de singurătate”

„Merg la cimitir ca să îi aprind o lumânare, să îi pun flori. Acolo, lângă ea, mă simt bine. O să îi refac mormântul, o să-l cimentez. Ea nu voia să fie înmormântată direct în pământ.

Dar, din cauza pandemiei, atunci nu a fost timp să îi fac cavou, va fi gata anul viitor. Tot acolo îmi voi face și mie un loc de veci, vreau să fiu lângă ea și pe cealaltă lume, să n-o las singurică. Îi era tare teamă de singurătate.”, a mărturisit artistul.

Cântărețul va pleca în America

Motivația lui Pădureanu pentru a merge mai departe este acum Alex. Chiar dacă este bărbat în toată firea, pentru Aurel Pădureanu rămâne tot un copil și ar face orice pe acest pământ ca să-i fie bine. În curând, cei doi vor pleca în America, dar artistul susține că nu-și dorește să se stabilească acolo. A primit însă mesaj în vis de la iubita lui soție.

„Eu mă rog la Dumnezeu, cu gândul asta în permanentă și spun: <<Doamne, trimite-mi un mesaj>> Am visat-o de vreo două ori, a venit în visul meu, s-a băgat lângă mine în pat, ușor, că ea știa că mă sperii și mi-a spus: <<Ai grijă, Mitică, de Alexandru să-și urmeze drumul lui în viață>> Atâta și a dispărut de lângă mine! Parcă vine o mâna ocrotitoare în permanentă!”, a mai povestit Aurel Pădureanu.

„De dragul lui Alex, fiul meu, un mare pianist, un talent rar întâlnit, mă străduiesc să merg mai departe. Zâmbesc ca să zâmbească și el. Însă doar noi doi știm ce este în sufletul nostru. Alex va pleca în America, poate că anul viitor, pentru o carieră de muzician.

Dar încă nu se poate desprinde de locurile acestea, de mormântul măicuței lui. Voi merge și eu în America pentru câteva luni, însă aici vreau să mor, în țara mea, să fiu îngropat lângă marea mea iubire. Când mi-e dor de Cornelia, îi îmbrățișez hainele, încă mai păstrez parfumul ei”, a afirmat acesta, cu ochii în lacrimi.

Sursă foto: spectacola

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre