Cântăreața de muzică lăutărească a murit în martie, la vârsta de 63 de ani. Cornelia Catanga a fost transportată de ambulanță la spital, în urma unui infarct. Medicii au depistat că era infectată și cu virusul COVID-19. A fost îngropată fără admiratori și a lăsat probleme și după moarte.

Cornelia Catanga, probleme și după moarte

Cornelia Catanga cânta muzică lăutărească la petreceri, pentru lumea care voia să se înveselească și să petreacă. Însă, acasă la ea, o așteptau necazurile. La un moment dat, Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au luat un credit uriaș pe care nu au mai reușit să îl plătească. Au fost dați afară din casă.

„După ce am pierdut casa, Cornelia s-a îmbolnăvit și a avut probleme mari de sănătate. În afară de faptul că suferea cu inima, a avut și o problemă cu ochii. Și nu a mai cântat o perioadă foarte lungă. A fost o perioadă, o spun cu toată responsabilitatea, în care nu am avut un ban de pâine. A fost o perioadă când a fost adulată, apoi a intrat atunci într-un con de umbră”, a povestit Aurel Pădureanu, la ”Sinteza zilei”.

După ce Cornelia Catanga a fost îngropată, Aurel Pădureanu a ajuns să se roage de familie și de prieteni să îl ajute cu bani, fiind într-o situație disperată. Și-a pierdut femeia iubită, a pierdut casa și nu are nici un leu. Celebrul lăutar nu are pensie pentru că a cântat toată viața ”la negru”.

Aurel Pădureanu a recunoscut că viața lui și a familiei sale a fost perfectă și avea de toate. Din cântări, el și Cornelia Catanga, au câștigat foarte mulți bani și își permiteau orice își doreau.

Aurel Pădureanu a recunoscut că viața lui și a familiei sale a fost perfectă și avea de toate

Aurel Pădureanu a rămas fără bani pentru chirie

Aurel Pădureanu trece prin momente extrem de dificile. După moartea Corneliei Catanga, artistul și fiul lui au ajuns la sapă de lemn, din cauza datoriilor pe care nu au putut să le achite.

A cerut ajutorul mai multor persoane influente, dar artistul s-a lovit de refuzul tuturor. Aurel Pădureanu a mărturisit că deocamdată locuiește într-un apartament din cartierul Rahova, pentru care plătește 350 de euro pe lună. El a dezvăluit că nu și-a mai permis chiria din Bragadiru unde plătea 500 de euro lunar.

„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici.

Nu a vrut nimeni să ne ajute. Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.


Drama lui Aurel Pădureanu. Nu și-a văzut fiul mort înainte de înmormântare, cum nu a văzut-o nici pe Catanga

Fiul Corneliei Catanga plânge de aproape trei luni și nu se poate opri: „Încerc să lupt”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri