Fiul Corneliei Catanga plânge de aproape trei luni și nu se poate opri: „Încerc să lupt”

Fiul Corneliei Catanga plânge de aproape trei luni și nu se poate opri: „Încerc să lupt”
Moartea vestitei artiste Cornelia Catanga a umplut de lacrimi lumea scenei. iar apropiații ei suferă în continuare. Printre cei care au iubit-o mai mult decât ne putem imagina pe marea interpretă se numără și fiul ei.

Nu poate trece peste pierderea artistei, Alex Pădureanu plânge de aproape trei luni și nu se poate opri. Fiul Corneliei Catanga a dezvăluit că nu își mai revine după pierderea suferită. El a vorbit în exclusivitate la Antena Stars, că moartea mamei sale l-a marcat profund. El susține că relația cu mama sa era una cu totul speciale. Se considerau suflete pereche.

„Noi suntem la fel, eu cu mama suntem amândoi aceeași persoană. Două suflete într-un singur corp. Îmi este greu, dar nu am ce să fac. Sunt anumite imagini care îmi apar pe Facebook și videoclipuri de la evenimente și încep să plâng ca un copil”, a declarat  Alex Pădureanu.

Fiul artistei a dezvăluit că în oceanul de durere în care trăiește de aproape trei luni, nu se poate opri din plâns. Dar că încearcă să își revină, să se pună pe picioare. E conștient că mama sa nu și-ar fi dorit niciodată ca el să eșueze. De aceea, pentru ea măcar, trebuie să  aibă putere.

Alex Pădureanu plânge de aproape trei luni

„Îmi lipsește foarte mult. Nu există zi sau noapte să nu îî duc dorul. Sunt debusolat, dar mereu încerc să o fac fericită prin cântare pentru că ea își dorește foarte mult să merg mai departe și să o fac fericită. Încerc să lupt, dar nu am ce face.”, a spus fiul Corneliei Catanga.

Alex Pădureanu a dezvăluit că atunci când vede imagini cu mama lui, izbucnește în lacrimi fără să se poate controla, din cauza dorului pe care i-l poartă și pentru care nu există nicio alinare.

Cum a murit Cornelia Catanga

Conform declarațiilor soțului Corneliei Catanga, soția sa a murit din cauza unor medicamente administrate pe fondul COVID-19. Medicul Adina Alberts a relatat: „Soțul Corneliei Catanga, dl. Pădureanu a declarat că a luat Tavanic și Dexametazonă. Nu știm cine i-a recomandat această medicație d-nei Catanga! O combinație ciudată, nefericită, din cel puțin 3 motive”, relata la finele lunii martie medicul.

Cine este, de fapt, soțul Arianei Grande. Discreția bărbatului e teribilă

Recomandarile noastre