A „înviat din morți” inainte să fie incinerată. Un caz similar și în Bihor

A „înviat din morți” inainte să fie incinerată. Un caz similar și în Bihor
S-a trezit din "morţi", înainte va membrii familiei să o incinereze, conform unei tradiții locale. Un caz similar s-a întâmplat și în România.

O femeie dintr-un sat din India, a „înviat” din morți! Membrii familiei sale se pregăteau să o incinereze, conform tradiției locale. Rudele femeii au transportat-o la un spital pentru îngrijiri de urgență. Un caz similar a avut loc și în România.

Înmormântată fără să fie moartă

A „înviat din morți” înainte să fie incinerată! O femeie în vârstă de 76 de ani din satul Mudhale, Baramati, India, a fost confirmată cu noul coronavirus. În urma primirii rezultatului, vârstnica s-a izolat în propria locuință, scrie evz.ro.

Femeia a început să prezinte simptome grave, pe fondul infectării cu noul coronavirus. Membrii familiei au decis să o transporte de urgență la o unitate medicală, pentru a fi tratată. Spitalul era, însă, foarte aglomerat și nu a mai putut primi imediat un alt pacient. Așadar, femeia a fost pusă pe o listă de așteptare.

Pe drum, membrii familiei au observat că femeia nu mai era conștientă, motiv pentru care au decis să anuleze internarea spital. S-au întors acasă și au început să se pregătească pentru ritualul local tradițional. În timp ce membrii familiei se pregăteau să o incinereze pe femeie, vârstnica a deschis ochii și a început să plângă.

Femeia a fost transportată din nou la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale, scrie presa internațională.

A „înviat din morți” și o femeie din Bihor

O întâmplare similară s-a petrecut și la noi. Anul trecut, în luna noiembrie, o femeie trecută de vârsta de 60 de ani a „înviat din morți” în timp ce rudele o așezau în sicriu.

Pensionara a fost găsită în comă și cu  hipotermie. Femeia a fost transportată de urgență la o unitate sanitară din Bihor, unde a fost internată și a primit îngrijiri.

Spre seară, inima i s-a oprit și a fost declarată decedată. În momentul în care rudele femeii încercau să o așeze în sicriu, femeia a început să-și revină la viață, conform antena3.ro.


Ruinele de sub ape. Orașe chinezești, scufundate de peste 1000 de ani

Șoimii patriei, inventați pentru a fi soldații credincioși ai Partidului Comunist Român

Recomandarile noastre