Cine este, de fapt, soțul Arianei Grande. Discreția bărbatului e teribilă

Cine este, de fapt, soțul Arianei Grande. Discreția bărbatului e teribilă
Ariana Grande si-a șocat fanii când si-a anunțat căsătoria cu Dalton Gomez. Cântăreața, în vârstă de 27 de ani, și-a păstrat relația relativ discretă cu tânărul care e cu doi ani mai mic.

Tocmai pentru că a fost ținut mai bine de un an de zile departe de lumina reflectoarelor, toată lumea e curioasă cine este, de fapt, soțul Arianei Grande. Primele informații sunt că tânărul are 25 de ani, e agent imobiliar de la o vârstă fragedă și e foarte discret. Contul său de Instagram este secret.

Dalton Gomez s-a născut și a crescut în San Bernardino, California și mai târziu s-a mutat la Los Angeles, unde a urmat o carieră în imobiliare. Este deja pe piața proprietăților de lux de cinci ani. Dalton este singurul agent de cumpărători pentru Aaron Kirman și anterior a funcționat ca director de operațiuni, unde avea să conducă toate operațiunile de zi cu zi, scrie Daily Mail.

Cine este, de fapt, soțul Arianei Grande

Deși nu este clar cum a cunoscut-o pe Ariana Grande, o sursă a declarat pentru E!  că perechea „se învârte în aceleași cercuri”. Ariana și Dalton au, de asemenea, prieteni comuni la Hollywood. Pe de altă parte, acum s-a aflat că Dalton și-a început cariera ca dansator, ceea ce ar putea explica, de asemenea, unele dintre legăturile sale cu celebritățile din showbiz. „El a fost dansator și au mulți prieteni comuni”, a mai declarat sursa.

Dalton a desenat inelul de logodnă

Logodna dintre  cei doi a venit la doar 10 luni după ce cuplul a fost văzut pentru prima dată împreună în public, în februarie 2020. Ariana și-a confirmat apoi relația la începutul lunii mai cu lansarea videoclipului muzical cu Justin Bieber, „Stuck With U”. În videoclip, ea se apropie de Dalton și chiar îl sărută.

Inelul de logodnă pe care l-a luat pentru Ariana este o uimitoare combinație de diamante și perle. Despre acesta se zvonește că ar fi în valoare de 100.000 de dolari. Ariana Grande a dat vestea logodnei lor pe 20 decembrie, publicând fotografii ale lor și inelul într-o postare cu titlul „Pentru totdeauna și apoi încă puțin”. Dalton a contribuit el însuși la proiectarea inelului, apelând la Solow & Co.

Discreție maximă. Nu se cunosc relațiile anterioare ale lui Dalton

În weekendul care a trecut cuplul s-a căsătorit în Montecito, California. „S-au căsătorit”, i-a confirmat publicației People un apropiat al cântăreței.  „A fost un eveniment micuț și intim – mai puțin de 20 de persoane”, a mai arătat sursa.

O altă sursă apropiată a confirmat presei că ceremonia a avut loc la domiciliul ei din California, unde îi are ca vecini pe Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Prințul Harry și Meghan Markle. Ariana ar fi cumpărat proprietatea, un conac unic în stil Tudor, de 5.500 de metri pătrați, cu  6,75 milioane de dolari. Tranzacția a avut loc anul trecut.

Dalton Gomez nu apare la vedere pe rețelele sociale. Contul său de Instagram este privat. El mai are un frate, de profesie tatuator. Nu se știe nimic despre iubirile din trecut ale lui Dalton. Se cunosc însă detalii despre poveștile de amor ale noii sale soții.  Ariana s-a întâlnit anterior cu rapperul Big Sean în 2014, cu dansatorul Ricky Alvarez în 2015, precum și cu răposatul cântăreț rap Miller Mac Miller, cu numele real Malcolm James McCormick, cu care a fost împreună aproape doi ani.

Sursa foto: Instagram

Adrian Năstase are un fiu care-i seamănă perfect. Dar Mihnea nu vrea în politică, ci în afaceri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre