Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face Madonna după ce s-a despărțit de iubitul care-i putea fi nepot

Ce face Madonna după ce s-a despărțit de iubitul care-i putea fi nepot
Superstarul, în vârstă de 63 de ani, le-a spus prietenilor, luna trecută, că este din nou singură, după ce s-a despărțit de dansatorul american în vârstă de 28 de ani. Cei doi au avut trei ani de relație, după ce inițial s-au cunoscut în 2015.

Ahlamalik Williams a întâlnit-o pentru prima dată pe Madonna în timp ce dansa în cadrul turneului ei, Rebel Heart. Iar acum e din nou singur, în timp ce vedeta muzicii pop își vede  mai departe de viață cu maturitatea vârstei pe care o are. Dacă ați fi crezut că aceasta va suferi la despărțire, veștile sunt la polul opus. Madonna a decis să trăiască viața la maxim și să facă ce știe mai bine și ce îi face mai multă plăcere. Iar aici e vorba de carieră.

Vedeta americană anunţat, miercuri, lansarea a două albume de compilaţii pentru a celebra două decenii de mari succese în cluburi și discoteci. Ea a făcut istorie devenind artista cu cele mai multe hituri pe primul loc pe lista Billboard Dance Club, relatează EFE.

Proaspăt despărțită de iubitul cu 35 de ani mai tânăr, regina muzicii pop a reunit remixurile a 50 dintre piesele sale favorite pe un album intitulat „Finally Enough Love: 50 Number Ones”. Albumul include şi unele versiuni ale pieselor celebre care nu au mai fost până acum lansate.

Ajunge cu dragostea! Madonna pune accent pe muzică

În paralel, Madonna editează un al doilea album în format redus cu o selecţie de 16 din hiturile sale, intitulat simplu „Finally Enough Love”.

Această versiune cu 16 dintre cele mai cântate piese ale sale va putea fi ascultată în streaming începând cu data de 24 iunie, în timp ce formatul CD şi LP-ul vor ieşi pe piaţă în data de 19 august.

Tot în această dată va fi lansată atât în format digital cât şi fizic (trei CD-uri şi şase viniluri în ediţie limitată) colecţia celor 50 de remixuri. Începând cu data de joi, 5 mai, este deja disponibil un remix al piesei „Into the Groove”.

Peste 200 de minute de muzică de excepție

„50 Number Ones” are o durată de 220 de minute şi include remixurile pieselor unora dintre cei mai de succes producători muzicali ai ultimelor decenii, printre care Shep Pettibone, William Orbit, Honey Dijon şi Avicii. Colecţia începe în ordine cronologică cu piesa „Holiday” (1983) şi se încheie cu „I Don’t Search I Find” (2019).

Alte remixuri cuprind succese memorabile ale Madonnei printre care „Like a Virgin”, „Like a Prayer”, „Vogue”, „Don’t Cry For Me Argentina” sau „Frozen”. De asemenea, compilația are și remixuri după colaborările celebre ale Madonnei cu  Britney Spears („Me Against The Music”), Justin Timberlake şi Timbaland („4 Minutes”), Nicki Minaj („Bitch I’m Madonna”) sau cu artistul columbian Maluma („Medellín”).

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre