Simona Ionescu / Redactor Șef

Scurt interviu cu Mircea Lucescu despre COVID

Scurt interviu cu Mircea Lucescu despre COVID
Mircea Lucescu suportă și el rigorile restricțiilor din plină pandemie. Cu atât mai mult cu cât celebrul antrenor și fost mare jucător de fotbal va împlini pe 29 iulie vârsta de 75 de ani. Ce face Mircea Lucescu în plină pandemie

”Il Luce” vrea să petreceacă cât mai mulți ani frumoși lângă marea lui familie.  Mircea Lucescu este soț, frate, tată, bunic și străbunic și trebuie să protejeze pe toată lumea, acum când este pandemie.

Ce face Mircea Lucescu în plină pandemie

Jurnalistul Daniel Nanu a avut curiozitatea să afle chiar de la Mircea Lucescu ce mai face zilele astea.

Jurnalistul Daniel Nanu, alături cu două legende ale fotbalului românesc, Mircea Lucescu și Rică Răducanu

Iată discuția telefonică din această dimineață dintre ziaristul Daniel Nanu și marele antrenor!

”Discuție telefonică de dimineață cu Mircea Lucescu, despre fotbal, despre ce altceva? Ajungem și la vizita făcută în cantonamentul lui Dinamo, săptămâna trecută.
– Chiar, cum v-a ieșit testul?

– L-am făcut ieri la o clinică privată, mi-au dat rezultatul aseară. Negativ și la mine și la Neli (soția). Bine, mă așteptam, am și declarat că n-am luat contact cu jucătorii, le-am vorbit la teren, în aer liber, aveam și mască. Doar cu Gigi Mulțescu am dat mâna, dar e totul ok. O să mai fac un test, tot din proprie inițiativă, la sfârșitul săptămânii”.

Daniel Nanu a postat un scurt fragment din interviu pe pagina lui de Facebook.

Antrenorul a dezvăluit faptul că i-a vizitat pe „câinii roșii”, pentru a-i mobiliza pe fotbaliștii aflați pe penultimul loc în Liga 1.

„Am mers la Săftica doar ca să le spun băieților câteva cuvinte de încurajare. Îi văzusem încrezători pentru meci, dar problema e una de debusolare, cu tot ce s-a întâmplat în ultimele luni. Una e să ai un patron sau un președinte care să fie lângă tine și să te susțină, alta e să fii lăsat de izbeliște.  Le-am spus și jucătorilor că nu ei sunt vinovați pentru situația actuală, ci sunt doar cei chemați acum să salveze corabia. Vă dați seama ce satisfacție enormă ar fi să scape de retrogradare, după cum și ce situație apăsătoare ar rezulta dacă Dinamo va cădea în liga secundă. Ar fi un eveniment care i-ar apăsa toată viața, individual și ca grup”, spunea „Il Luce” pentru GSP.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre