Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce le-a arătat rapperul Drake milioanelor lui de fani de pe Instagram!

Ce le-a arătat rapperul Drake milioanelor lui de fani de pe Instagram!
Drake pare a fi un tată îndrăzneț, distribuind o fotografie cu fiul său în vârstă de doi ani, Adonis, care se îndrepta spre prima zi de grădiniță.

Micuțul rapperului canadian a fost îmbrăcat într-un costum negru asortat și părul său blond strălucitor a fost prins în codițe împletite.

https://www.instagram.com/p/CE6p1-GFLe-/?igshid=wuc14w7re2vb

„Prima zi de școală … Lumea este a ta, copilule”, a scris Drake.

Copilul vedetă primește milioane de aprecieri

În doar o oră, postarea a depășit două milioane de aprecieri de la cei peste 78 de milioane de fani ai săi de pe Instagram.

Printre comentariile de la fanii săi, colegii rapper-ului au glumit că Adonis „a primit deja un șofer”. Drake, care a limitat cine poate comenta postarea respectivă, a mai spus în secțiunea de comentarii că băiețelul său „a vorbit despre baschet toată călătoria”.

Băiețelul este apreciat de milioanele de fani ai părinților fiindcă e foarte frumos și simpatic, dar mai ales pentru că în spate este o poveste. Mama fiului lui Drake, Sophie Brussaux, a fost o vedetă a filmlelor pentru adulți, iar rapperul Drake nu a vrut la început să-și asume relația și apariția copilului.

Tot în ziua în care copilul a mers la grădiniță, mama sa a distribuit două imagini cu Adonis într-o ținută complet diferită de cea din fotografia postată de tată. Ținuta a inclus un tricou bleumarin, o mască de protecție asortată și pantaloni scurți. În seria ei de fotografii, ea a pozat cu el pe spate în sala de clasă și ținându-se de mână în parcarea școlii.

Drake nu a vrut să recunoască paternitatea copilului

Drake nu a recunoscut anterior paternitatea fiului său până când Pusha T a comentat subiectul în piesa sa din 2018, numită The Story Of Adidon.

Dar abia la sfârșitul lunii martie a acestui an, rapperul a distribuit în cele din urmă fotografii cu chipul fiului său pe Instagram.

Ulterior, Drake a recunoscut că a fost o mare ușurare pentru el să împărtășească în cele din urmă cu lumea și cu fanii săi propriile sale fotografii cu Adonis.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre