Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce le spunea Irinel Columbeanu femeilor la prima întâlnire. Fostul afacerist a fost mai sincer ca niciodată

Ce le spunea Irinel Columbeanu femeilor la prima întâlnire. Fostul afacerist a fost mai sincer ca niciodată
A trăit ca-n sânul lui Avram, acum cunoaște și viața omului de rând. A iubit cele mai frumoase femei, dar Irinel Columbeanu nu ar spune nu nici acum unei relații.

În podcast-ul Fiță cu Adiță, Irinel Columbeanu și-a pus sufletul pe tavă. Fostul milionar de la Izvorani a povestit cum se comporta cu femeile la prima întâlnire și cât de sincer era totdeauna.

S-a căsătorit cu Monica Gabor când avea doar 18 ani și și-a dorit să fie pentru totdeauna. A făcut greșeli, recunoaște, n-a fost ușă de biserică, s-a produs divorțul, apoi au urmat alte frumuseți. Abia acum Irinel Columbeanu a recunoscut că nu a suferit niciodată din dragoste. Poate pentru că nu a amăgit o femeie.

„Am început acest lucru în toate discuțiile mele cu toate fetele cu care am fost combinat”

„Nu am suferit, vă mărturisesc că nu. Dacă ar fi fost da, eu v-aș fi spus. Important, zic eu, este să nu faci pe altcineva să sufere din dragoste. Niciodată nu am amăgit o femeie, nu am promis lucruri de care nu puteam să mă țin.

Irinel spune că totdeauna a fost sincer cu femeile

Am început acest lucru în toate discuțiile mele cu toate fetele cu care am fost combinat, spunând că eu nu pot să fiu nici mincinos și nici credincios. Cred că e cel mai bine să spui de la început”, s-a destăinuit fostul afacerist.

Le-a luat femeilor cadourile înapoi după de ce despărțeau?

Când Irinel Columbeanu punea ochii pe o femeie, nu exista să dea greș niciodată. Iar ce daruri primea aceasta de la afacerist, e greu de spus în cuvinte. Și, totuși, au existat zvonuri că le-ar fi luat cadourile înapoi, după ce se despărțeau. Lucru infirmat de fostul milionar de la Izvorani. „Au fost povești că am mai luat și înapoi cadouri, dar au fost povești.

Atunci a fost un concurs de împrejurări, când practic acele cadouri au fost aduse înapoi de către domnul care își autoasumase sarcina de a supraveghea persoana respectivă. Nu știu dacă se cade să-i spun numele, prefer să fiu discret. Așa am fost toată viața și femeile merită să fie păzite”, a mai precizat Irinel Columbeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre