Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce legătură e între Monica Tatoiu și Traian Băsescu. Declarațiile afaceristei sunt surprinzătoare

Ce legătură e între Monica Tatoiu și Traian Băsescu. Declarațiile afaceristei sunt surprinzătoare
Monica Tatoiu nu s-a ferit niciodată să facă mărturisiri ieșite din comun. Afacerista a știut întotdeauna să-și trăiască viața la intensitate maximă și o face în continuare. Recent, l-a adus în discuție pe Traian Băsescu.

La 67 de ani, Monica Tatoiu are niște obiceiuri un pic mai ciudate. Femeie asumată, afacerista spune că nu există zi în care să nu bea o sticlă de șampanie la prânz și îl poate băga sub masă chiar și pe Traian Băsescu

Monica Tatoiu se respectă. Consumă cele mai bune produse și zilnic consumă o sticlă de șampanie la prânz. E unul dintre tabieturile vedetei, la care nu renunță. „Eu beau o sticlă de șampanie la prânz. Beau de îl bag sub masă pe Băsescu… Dar și trei sferturi dintr-o sticlă de trei sferturi de vin roșu bun”, a menționat Monica Tatoiu.

În schimb, nu consumă niciodată tărie și nici vin alb, pentru că aceste două licori au în conținut o substanță care dăunează sănătății. „Da, nu beau tărie niciodată. Un bun prieten mi-a spus că alcoolul nu face rău, tăria face rău. Vinul roșu, eu nu beau deloc vin alb, știu de la tata, conține resveratrol”, a mărturisit Monica Tatoiu, într-un podcast.

Monica Tatoiu nu poate trăi fără șampanie

Cine a învățat-o cum se bea corect șampania

Pe de altă parte, afacerista a mărturisit că la început nu avea habar despre cum se consumă șampania, dar a avut noroc că a învățat-o Dina Cocea.

„Nu beau până la fund șampania, ea nu se bea așa, decât dacă ești o fată crescută la vaci. Nu vă imaginați că eu am știut lucrurile astea.

Și eu am venit din Banat la București, au râs de mine, dar eu, spre deosebire de mulți care se uită acum și o să fie enervați de tot ce am zis eu, eu am zis nu știu, învățați-mă. Și cine credeți că m-a învățat? Dina Cocea, Camelia Dăscălescu. Țin minte, în 78 am venit în București, după ce am făcut mai multe prostii, adică m-am măritat și am divorțat după trei luni, și eram o nebună, o needucată, venită de la periferie.”, a povestit Monica Tatoiu la podcastul Fiță cu Adiță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre